2777
2789
عنوان

مایکروویوگرفتم کمک لازم دارم

168 بازدید | 23 پست

سلام ماکروویو گرفتم اصلا بلد نیستم استفاده کنم لطفا کمک کنین .اول اینکه سینی مخصوصش همونه که شیشه ای هست و داخلشه ؟؟؟یا باید جدا بگیرم ؟؟یه سینی شیشه ای گرد داخلشه با یه سه پایه 

یه توضیح کلی بدین مررررسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون سینی هستش ک داخلش همیشه باید باشه و ۳پایه رو برای درست کردن کیک و شیرینی و پیتزا و لازانیا و مرغ و ... استفاده کن 

تو حالت مایکروویو اصلا ظرف فلزی یا فویل اینا نزار ک جرقه میزنه فقط تو حالت کانوکشن از ظرف فلزی میتونی استفاده ‌کنی غذا هم خواستی گرم کنی در ظرف رو کیپ نکن 

خدایا شکرت 

اون سینی هستش ک داخلش همیشه باید باشه و ۳پایه رو برای درست کردن کیک و شیرینی و پیتزا و لازانیا و مرغ ...

یعنی سه پایه رو بذارم و بعد ظرف کیک مثلا  رو بذارم روش ؟؟؟

یعنی مثلاً بخوام مرغ یا ماهی بذارم روی اون نباید بذارم ؟؟پس تو چی بذارم ؟؟

مثلا ظرفهای پیرکس که مطمئن هستید نمیشکنه

هر ظرف چینی که لبه ی طلایی نداره

روی غذاها نباید فویل بکشید جرقه میزنه

ولی سلیفون میتوتید بکشید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
خب پس اون سینی واسه چیه ؟؟؟

اون سینی میچرخه تا دما یکنواخت به غذا برسه

نثلا شما چیزی رو برای یخ زدایی میذارید تو دستگاه میشه مستقیم بذارید رو سینیش اما خب اینجوری سینیش همش کثیف میشه یا نثلا نون بذارید گرم شه پس بهتره اینا رو تو یه بشقاب دیگه بذارید 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...