2777
2789
عنوان

لیفت شقیقه من

| مشاهده متن کامل بحث + 79954 بازدید | 151 پست

سلام منم الان دو هفته است عمل ليفت شقيقه انجام دادم 

تهران ١٢تومن پيش بهترين دكتر ايران ولي عمل زيبايي تا يك ماه بعد خودش رو نشون ميده نميتونم بگم راضي هستم يا نه ولي چشمام حالتش باحال شده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرینه نبوده از اول؟کلا عمل زیبایی بسیار ریسکی هست هرجای صورت ک میخواد باشه.واقعا دکتر خوب پیدا کزدن ...

ن عزیزم من سمت چپ پیشانیم که اسکار سوختگی بود رو دکتر جاشو برداشته زیر موهام بخیه زده عین لیفتینگ دقیقا  واسه همین سمت چپ پیشانیم ۴س وسمت راست پیشانیم ۶س کامل مشخصه خیلی ناراحتم  

سلام منم الان دو هفته است عمل ليفت شقيقه انجام دادم  تهران ١٢تومن پيش بهترين دكتر ايران ولي عم ...

چند سالتونه ؟ چرا لیقت کردید ؟ کجا را برش می دهند؟

چند تا بخیه میخوره؟باعث میشه ابرو بره بالا؟ خیلی سوال دارم همه رو جواب بده لطفا

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
سلام منم الان دو هفته است عمل ليفت شقيقه انجام دادم  تهران ١٢تومن پيش بهترين دكتر ايران ولي عم ...

مبارکت باشه عزیزم.من ک خیلی راضی ام الان سه هفته شده.تو خیابون کسی میدید منو خیلی میپرسید کجا عمل کردی.ولی واقعا حسش خیلی خوبه آدم دوست داره همه اش پای ایینه باشه

2790
2778
2791
2779
2792