سلام دوستان.من تصمیم به عمل لیفت داشتم .قبل عمل تو گوگل و خصوصا نی نی سایت سرچ کردم که ببینم نظرات چطوره و قراره چی بشه.انقدر ترسناک و وحشتناک بود صحبت های دوستان که من ترسیده بودم و کاملا پشیمون شده بودم.با این که بزور نوبت خالی گیر آورده بودم میخواستم زنگ بزنم کنسلش کنم.الان سه هفته از عمل من میگذره و تصمیم گرفتم تو نی نی سایت عضو شم و بیام اینجا تجربمو بگم برای کسانی که بعدا سرچ میکنن.که ببینن اصلا وحشتناک نیست .
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
قرینه نبوده از اول؟کلا عمل زیبایی بسیار ریسکی هست هرجای صورت ک میخواد باشه.واقعا دکتر خوب پیدا کزدن ...
ن عزیزم من سمت چپ پیشانیم که اسکار سوختگی بود رو دکتر جاشو برداشته زیر موهام بخیه زده عین لیفتینگ دقیقا واسه همین سمت چپ پیشانیم ۴س وسمت راست پیشانیم ۶س کامل مشخصه خیلی ناراحتم