2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین😭😭

274 بازدید | 53 پست

من ۵سال پیش با پسری اشنا شدم به‌معنی واقعی اقا بود با تمام جون و دل عاشقش شدم ولی اون بعداز من رفته بود خاستگاری دختر داییش موقعی که بهش زنگ میزدم جواب سر بالا بهم میاد بهم توهین میکرد خلاصه دیگه بهش زنگ نمیزنم یک سالی میشه ؛الان برام خاستگار اومده نمیدونم چیکار کنم اگه بهش جواب مثبت بدم به خاستگارم پس دوست پسرم  چی اکه حتی یه درصد بهم حسی داشته باشه بعد من شوهر کنم چی تو روخدا خواهرانه بگین چیکار کنم؟؟

متعهد به علی جون هستم لطفا درخواست دوستی ندین 😐✋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم باعقلت تصمیم بگیر ما اینجا بگیم پای عشقت بمون به خودت ضرر رسوندیم

بگیم به خواستگارت جواب مثبت بده به اون آقا ضرر رسوندیم که تو دلت پیشش نیس

بشین خودت سنگاتو باخودت وابکن دودوتا چهارتا کن ببین باید چکار کنی

چقوردلت خوشه دختز.داری میگی بهم توهین میکرد یه سالی هم که هست ازت خبرنداره.دیگه چقدردوست داشتنی اخه.مادخترا بخدا خیلییییی ساده ییم.اصلابهش فکرکن.به گزینه موردنظرفکرکن

وا چه ربطی داره ولش کن خواستگار خوب رو بچسب  شما جوونا چرا همچین میکنید

اخه دوسش دارم ولی اون نداره هر روز خدا خدا میکنم ببینمش😭😭😭😭😭😭😭😭

اون پسرو فراموشش کن 

این به نفعه خودته کسی که بهت توهین کرده عاقا نیست ! عاقل نیست ! .... و زندگی باهاش بی نتیجه هست ... 

سعی کن فراموشش کنی 

در صورتی جواب اون خواستگارتم خاستی بدی اول اونو فراموش کن بعد چون شاید در زندگی آیندت دچار مشکل شی

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

مگه نمیگی یکساله بهش زنگ نمیزنی تموم نشده مگه؟؟

تماس تلفنی تموم شده ولی حس من به اون تموم نشده 😭

عزیزم باعقلت تصمیم بگیر ما اینجا بگیم پای عشقت بمون به خودت ضرر رسوندیم بگیم به خواستگارت جواب مثبت ...

کاملا باهات موافقم 👌 اول باید اونو فراموش کنه بعد .... 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

تماس تلفنی تموم شده ولی حس من به اون تموم نشده 😭

خب اینجوری ازدواجم کنی خیانت به شوهرته برو پیش یه مشاور حتما.معلومم نیس که باعشقت ازدواج کنی خوشبخت بشی اینو منی میگم که تو این سن یه ازدواج ناموفق داشتم

🙂💔