2777
2789
عنوان

همسایه مون

302 بازدید | 19 پست

من و همسرم دیشب یکم بحث مون شد یکم سر صدا کردیم ،امروز همسایه مون اومده دم در پیش دونفر دیگه میگه نمیدونم اینا گرگم ب هوا بازی میکنن همدیگرو‌میزنن ..اینقذ خجالت کشیدم گفتم خجالت نمیکشی پیش بقیه میگی 

مگر میشود زندگی ام را بهم ریخته آفریده باشد خدای دانه های انار ...

میگفتی آره دنبال گرگ فضول محله ایم😒😒😒

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میگفتی آره دنبال گرگ فضول محله ایم😒😒😒

ب خدا اینقد حرصم گرفت بهش گفتم اصلا من سرصدا کردم عذرمیخوام پیش بقیه چرا میگی

میگفتی زن وشوهر دعوا کنن، ابلهان که شما باشید باور کنن

اینقد یعنی خجالت کشیدم دستم میلرزید خیر سرش مدیره

عزیزم در دهن مردم هرگز بسته نمیشه متاسفانه. حالا ایندفعه به گوشت رسیده ناراحت شدی وگرنه مطمن باش هر کسی سر و صدا از خونه اش بیاد بیرون میشینن پشت سرش حرف میزنن.

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

کاری ندارم که جلو بقیه گفته،آخه گرگم به هوا یعنی چی 😑

قومی متفکرند اندر ره دین قومی به گمان فتاده در راه یقین میترسم از آن که بانگ آید روزی کای بیخبران راه نه آنست و نه این🌺🌺🌺
عزیزم در دهن مردم هرگز بسته نمیشه متاسفانه. حالا ایندفعه به گوشت رسیده ناراحت شدی وگرنه مطمن باش هر ...

ب نظرت اینطوریه ؟اخه اصلا توقع نداشتم مدیره ساختمونه نهایتا ب خودم میگفت خب