2777
2789
دفترپیشخوان باید بری

آره ولی خیلی شلوغه جای ما 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با درود نیازی به نصب اپلیکیشن های متفرقه و یا رفتن به دفتر پیشخوان نیست، وارد سایت سجام بشید و م ...

سلام، ثبت کردم ولی برا اینکه باید یه فیلم 15ثانیه ای از چهره بدم موندم 

اصلا ما بد!😤 مگه قبضش میاد دره خونه ی شما؟؟؟!! 😐.  همیشه گفتم 👑 سرمی تا بفهمی شاه کیه. ما خانوما تو ایران حقِ حرف زدن میخوایم برا حرف حق زدن. 
سلام، ثبت کردم ولی برا اینکه باید یه فیلم 15ثانیه ای از چهره بدم موندم 

ثبت نام سجام در سایت نیازی به گرفتن فیلم 15 ثانیه ای نداره

در سایت سجام فقط و فقط اطلاعات هویتی، مانند مشخصات شناسنامه و کارت ملی و شماره حساب بانکی را وارد می کنید و یک کد 10 رقمی به شما می دهد

در کامنت قبل گفتم، نیازی به نصب اپلیکیشن نیست، کافیه به سایت برید و ثبت نام کنید

فیلم 15 ثانیه ای برای اینه که کد بورسی بگیرید، برای کسانی که روش غیر مستقیم را انتخاب کردن، نیازی به دریافت کد بورسی نیست

ثبت نام سجام در سایت نیازی به گرفتن فیلم 15 ثانیه ای نداره در سایت سجام فقط و فقط اطلاعات هویتی، م ...

چی رو باید گوگل کنیم؟ sejam رو؟ خب من واردش که میشم مرحله مرحله داره اول اطلاعاتتو میخاد بعد میگه حالا کارگزاری رو انتخاب کن و فیلم میخاد و ده تومنم واریز کردم. اون کدی که میگید رو نداده و کد بورسی میخواد بده

چی رو باید گوگل کنیم؟ sejam رو؟ خب من واردش که میشم مرحله مرحله داره اول اطلاعاتتو میخاد بعد میگه حا ...

بانو تا شما کد رهگیری نگیرید، از هیچ طریقی نمی‌تونید کد بورسی بگیرید، توی سجام sejam.ir همین نشانی اینترنتی که نوشتم sejam.ir رو توی نوار آدرس مرورگر همون جایی که ninisite.com نوشته کپی کنید. وارد سایت سجام میشید، شماره موبایل رو وارد میکنید و کد ارسالی به شماره موبایل رو وارد میکنید و باید مبلغ 10000 تومان واریز کنید، بعد از واریزی، اولش میگه اطلاعات شناسنامه و کد ملی رو باید وارد کنید، بعد از شما میپرسه قبلا تو بورس بودید یا خیر اون بخش رو باید خالی بذارید و برید مرحله بعدی، مرحله بعدی از شما می پرسه، فکر می‌کنید، چقدر در ماه میتونید سود داشته‌باشید، یکی از گزینه ها رو انتخاب می‌کنید، در مرحله آخر شماره شبا حساب تون رو باید وارد کنید، وقتی وارد کردید ازتون میخواد یه بار اطلاعاتی که وارد کردید رو بررسی کنید، اطلاعات رو بررسی کنید، اگر درست بود تایید می‌کنید، در آخر به شما میگه ظرف 24 ساعت کد 10 رقمی برای شما ارسال میشه. پایان 

ثبت نام سجام در سایت نیازی به گرفتن فیلم 15 ثانیه ای نداره در سایت سجام فقط و فقط اطلاعات هویتی، م ...

مرسی 🌹👍

ویرایش برای غیر مستقیم کردن نیست 

اگر منظورتان سامانه سجام هست، فرقی نداره چه مستقیم و غیر مستقیم ویرایش هست، اگر سامانه سهام عدالت منظورتان هست، این سامانه samanese.ir این سامانه فقط در زمان خاصی می شود ویرایش انجام داد 

اگر منظورتان سامانه سجام هست، فرقی نداره چه مستقیم و غیر مستقیم ویرایش هست، اگر سامانه سهام عدالت من ...

من که نفهمیدم .من همسرم سهام عدالتشو پنج شیش ماه پیش آزادسازی کرده یعنی دست خودشه نه دولت من میخوام اینوتغییربدم 

من که نفهمیدم .من همسرم سهام عدالتشو پنج شیش ماه پیش آزادسازی کرده یعنی دست خودشه نه دولت من میخوام ...

بانو، ما یه سامانه سهام عدالت داریم که هر کسی سهام عدالت داره اطلاعاتش اونجا ثبت شده و تا قبل از اردیبهشت امسال هر چند وقت یکبار سود واریز میشد و در اون سامانه ثبت میشد، از اردیبشهت که آزاد شد، برای ازاد سازی باید مردم به همون سایت مراجعه میکردن، حالا که آزاد شد، باید تو سامانه سجام که مربوط معاملات سهام ها هست همه سهامداران ثبت نام کنند. 

حالا شما میخواید اینو تغییر بدید، یعنی غیرمستقیم کنید، باید دوباره به سامانه samanese.ir برید و کاری به سجام نداشته باشید