2777
2789
عنوان

خواستگاری

148 بازدید | 21 پست

دوستان من یک دوستی دارم که ۲۴ سالشه بعد پدرش چندین ساله که فوت کرده و این دوستم با مادرش زندگی میکنه و وضعیت مالیشون هم متوسطه.

منم چند ساله که باهاش دوستم به خاطر همین از یکسری مسایل زندگیشون خبر دارم چون مادرش هم با مادرم دوسته ، گاهی اوقات تلفنی یکسری چیزا رو به مادره من میگه ، حالا مشکل اینجاست که این دوست من تازگی براش یه خواستگاری اومده که این اقا وضع مالیشون بسیار خوبه اما ۳۷ سالشونه.

بعد این اقا یک همسر اول هم دارن اما چون اون خانم چند ساله که بچه دار نشدن ، این اقا تصمیم گرفتن همسر دوم بگیرن و خوده همسر اولشون هم رضایت کامل دارن به اینکار.

بعد خواهر این اقا به صورت تلفنی با مادر دوستم صحبت کرده و دوستم رو خواستگاری کرده برای برادرش بعد هم خواهر  این اقا گفته اگر این دختر خانم قبول کنه که همسر دوم برادر من بشه ، برادرم یه مقدار از اموالش رو به نامش میزنه.

حالا دوستم و مادرش که اصلا همچین چیزی رو قبول نکردن اما مادربزرگ دوستم تا شنیده با مادر دوستم بحثش شده که چرا این دختره رو ندادی به همینا ، اینا میخواستن ملک و املاک به نامش بزنن و ....

بعد الان دوست من از وقتی این قضیه پیش اومده از دست مادربزرگش خیلی عصبی شده .

به نظر شما مادربزرگش حق همچین اظهار نظری رو داشته؟؟

شما اگه جای دوستم بودین چه رفتاری میکردین؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستت کار خیلی درستی کرده....

اینکه همسر اول اون آقا و خانواده‌اش راضی هستن همش کشکه

احتمالا چاره‌ای جز راضی‌بودن نداشتن و ندارن،وگرنه کی قلبا راضی میشه آخه

مادربزرگه هم یه مدت میگه وِل میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگیتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)