2777
2789
عنوان

نکنه حامله بودم😔

195 بازدید | 18 پست

من الان یک هفته بیشتر پریودم عقب افتاده بود 

دمنوش رازیانه خوردم

امروز پریود شدم 

میگم نکنه حامله بودم....

دل قوی دار که بنیاد بقا محکم ازوست❤️پسرم نیکراد دوست دارم❤️‍🔥👶🏻

نه مگه الکیه بچه به این راحتی سقط بشه😅

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
نه مگه الکیه بچه به این راحتی سقط بشه😅

عهههههه

اخه ۵ روزه دارم میخورم 

عذاب وجدان گرفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سقط با پریود خیلی متفاوته

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
فكر نكنم  بچه انقدر الكي نيست  اگه ميخواي دلت آروم بگيره يه تست بزن چون بچه اگر سقط هم ...

منفیه بیبی چکم

چرا من هر چی راریانه میخورم پریود نمیشم پس دوازده روزه عقب انداختم بیبی چک منفی

من گل گاو زبان خوردم دیشب خوابیدم

بعد امروز دمنوش غلیظ دم کردم 

مشکوک به باردار بودنت نیستی؟

من گل گاو زبان خوردم دیشب خوابیدم بعد امروز دمنوش غلیظ دم کردم  مشکوک به باردار بودنت نیست ...

اقدام نکردم که ولی اخه یه ساله پریودام کامل مرتبه اخه چطور یهو اینهمه روز عقب افتاد 

باااشه بابا تو خوبی
جدی چه فرقی؟

سقط دردش شدیده و تکه های شبیه به جگر دفع میکنی معمولا 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
اقدام نکردم که ولی اخه یه ساله پریودام کامل مرتبه اخه چطور یهو اینهمه روز عقب افتاد 

رابطه محافظت نشده نداشتی؟

شوکی استرسی ناراحتی ایی؟