😂😂😂 هشتاد ام ولی باورم نمیشه چقدر زود نوجوان شدم واییییییی چه زود تازه داداشم از رو تاب هول ام د ...
به نظرم همون بهتر که نوجوان شدم به عقل اومدم خداروشکر که چه زود اون لحظات تموم شد چون اگه تموم نمی شد یکی از ما اینجا تلف می شدیم 😑😑😑😑😑چون یه بار دیگه هم سر گرگ ام به هوا دویدم بدو بدو دستم گیر کرد به پرده خونه مون چرخید شکست😑😑😑😂😂😂😂
😂😂😂😂
واییییی چه زود گذشت انگار همین یه لحظه پیش بود تون موقعی که داداشم 7 صفحه انشا نوشت منم کوچک بودم براش با محبت و عشق نارنگی پوست کردم رفتم بدم بهش افتادم رو دفترش نارنگی ترکید رو صفحات دفترش مجبور شد کل اش رو پاره کنه هنوزم که هنوزه می گه می گه ازدواج کنی به شوهر و بچه هات هم می گم تازه عکس های سوژه ام هم برداشته به همسر آینده ام نشون بده😑😑😑😑
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...
یعنی یه سوژه هایی از عکس هاو فیلم های کوچکی ام برداشته گذاشته یه جا هر چی می گردم پیدا نمی کنم برشون دارم 😑😑😑