2777
2789
عنوان

دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 56 پست
عزیزم من یه همکار داشتم چند بار ای وی اف کرد نشد تا بار آخر و دکتر گفت این آخرین شانسته پس آرامش داش ...

خیلی ارامش داشتم خیلی دل خوش بودم ولی خسته شدم بخدا 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
واای مرسی انشاءالله ممنونم خدا دل شادت کنه

بیا گلم تاپیک اخرم.

ممنونم از دعای قشنگتون دعا کنید خدا با مقام سربازی و نوکری امام زمان دلمو شاد کنه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت.    https://uupload.ir/view/rooh.agah_14040908_012632887_6tax.mp4/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ارامش داشتم خیلی دل خوش بودم ولی خسته شدم بخدا 

حق داری عزیزم. خدا تو دلای شکسته خونه داره ان شاءا... که حاجت روا میشید و مزد صبرتون رو میگیرید

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...
بیا گلم تاپیک اخرم. ممنونم از دعای قشنگتون دعا کنید خدا با مقام سربازی و نوکری امام زمان دلمو شاد ک ...

الهی امین خدا حاجتتو بده به حق خود امام زمان

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ن عزیزم تاپیکای قبلمو بخون ۱۰سال نازایی دارم 

خوندم عزیزم..ان شاءالله هرچی زودتر خبرخوش مامان شدنتو بذای تو نی نی سایت..غیرممکنی برا خدا وجود نداره..ان شاءالله دامنتو سبز کنه ب حق فاطمه زهرا🤩🤩

امیدوارمم بزودی تایپیک مادر شدنت رو ببینیم همگی 

ارامشت رو حفظ کن سعی کن هم به خودت روحیه بدی هم زندگی شادی رو برای همسرت بوجود بیاری 

مطمعن باش شوهرت تو رو غمگینو افسرده ببینه دردش خیلی بیشتر از نداشتن بچه هست براش 

قوی باش و بخدا توکل کن که هیچی برگی بدون اذن خدا از درخت پایین نمی افته 

مادر شدن شما هم حتما حتما یروزی اتفاق می افته با وجود پیشرفت علم .... دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره 

بخدا میسپارمت خدانگهدار

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....
امیدوارمم بزودی تایپیک مادر شدنت رو ببینیم همگی   ارامشت رو حفظ کن سعی کن هم به خودت روحی ...

مرسی فدای قلب مهربونت انشلءالله هیچ وقط دل شکسته نشید 

درپتاه خدا

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
خوندم عزیزم..ان شاءالله هرچی زودتر خبرخوش مامان شدنتو بذای تو نی نی سایت..غیرممکنی برا خدا وجود ندار ...

الهیی امین انشاءالله خدا دل شادت کنه 

الهیی هیچ وقط دلت نشکنه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
الهیی امین انشاءالله خدا دل شادت کنه  الهیی هیچ وقط دلت نشکنه

فدات بشم ممنون عزیزم😘😘خدا قابل بدونه برات دعا کردم..بچمم شیربدم برات دعا میکنم ک بارداربشی و نی نیت صحیح و سالم ب دنیا بیاری

فدات بشم ممنون عزیزم😘😘خدا قابل بدونه برات دعا کردم..بچمم شیربدم برات دعا میکنم ک بارداربشی و نی نی ...

یه دنیاممنون❤❤خدا بچتو واست عاقبت به خیر کنه

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻