2777
2789
عنوان

دعام کنید

392 بازدید | 56 پست

سلام من خیلی بدبختم حس بی ارزش بودن تنهام خدا جاتمو نمیده نازاییی دارم الان با گریه مینویسم تورو به امامرضا منو دعا کنید یا دعاکنید بمیرم به امیر المومنین راضیم به مرگ راضیم بمیرم ولی شرمنده شوهرم نباشم خیلی خسته ام خیلی ناامیدم چرا نمیمیرم دیگه تحمل ندارم خدااااااایا بشنو صدای منو ببین اشک منو بی کسم بی پشت وپناهم تو پناهم باش تو دکترم باش معجزه کن تو خدایی توبزرگی ای امام رضا ای خدای بزرگ ای حضرت فاطمه وساطت کنید شاید دل سوخت شاید دلش رحم اومد ای خدااا نگاهم کن نگاهم نگاهم کن 

محتاجم به دعا 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک توی سرت که این همه بدبخت هستی . مثلا بچه دار هم نشی دنیا به آخر می رسه. خیلی ساده هستی .

چچچچچقد بدم میاد ار شماهایی که همیشه طلبکارین

میخوایی فقط بخورین ادمو

بی اعصابیاتونو ببرین جای دیگه

چراتوهین میکنی جای منی اگه شوهرت طلاقت بده جای منی پدر نداشته باشی جای منی چندسال داروبخوری هیچی به ...

بیخیال قربونت برم الهی الهی ب حق خانوم فاطمه زهراک دامنت سبز بشه ب حق زجرای دل زینب کبری ک خدادلتوشادکنه الهی ب حق دستای کوچولوی رقیه نازدونه امام حسین ک نی نی خوشگلم سالم نصیبت بشه

یه صلوات مهمونم کنید😔💝برام دعاکنید درحال جدایی هستم بخاطرخیانت.تهمت.حرف ناحق.دهن بینی.کتک زدن.....من کتک خورم ملس😭خدالعنتش کنه غرورم له شده زنانگی من له شده غرورم آسیب دیده وقتی ازم نمیدونی قضاوتم نکن ....🤙خدایی حوصله بحث ندارم ریپلای نکنید....بالا رو بخون ازدرد دلم بفهم....من بدنم همش زخمه همش....