2777
2789
عنوان

زندگی سرد متاهلی

583 بازدید | 48 پست

من 5 سال ازدواج کردم شوهرم اوایلا خیلی کتکم میزد هفته ای ی بار کتک میخوردم اکثرا سرچیزای الکی و بیخود شوهرم یا ای طرف بومه یا اون  طرف بوم  چن شب پیش زدم به سیم آخر حرفای دلم گفتم و گفتم ولت میکنم الان چن روزه باهام خوب شده منم خوبم اما قلبم سرده نمیخوامش به خاطر همه کتکاو دعوا هایی که باهام کرد فقط این چن روز مثل همیشه روی خوش نشون میدم اما باطنم دیگه دوسش ندارم فقط جرات ترک خونه رو نداشتم کسی هست عین من باشه سرد باشه فقط مونده.... 

...... 

کتک؟؟😔😔😔

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم ۵ سال تحمل کردی بمیرم😔

پیجم : @‌music_best369                                               من یه دختر فوق العاده آروم و ساکتم مثل فرشته🙃                البته تا وقتی که نخوای روی شیطانیم وببینی😈                           آرزوم اینه که بتونم آرزوهای بابام و برآورده کنم تا روم بشه به دستای پینه بستش نگاه کنم:)
جدا میشدی ازین روانی هفته ای یبار‌کتک خوردی و زندگی کردی😕😕😕

ها از آبروم میترسیدم از اینکه ی زن هستم میترسم از کمبود محبت میترسم که بعدش ی دفعه خطا نرم 

...... 

اره...تنها نیستی آبجی

خدایا خودت معجزه کن برامون ما هم صاحبخونه بشیم دوستی که امضامو میخونی میشه لطفا به نیت حاجتم یه صلوات مهمونم کنی🤗...من به دعا در حق همدیگه خیلی اعتقاد دارم مطمئنم دعاهاتون برام معجزه میکنه...مرررررسی 😘😘

آره عزیزم ولی شوهرم من به جای کتک حرفایی میزنه که روحم و زخمی میکنه منم یه وقتایی آنچنان سرد میشم از زندگی که یخ میزنم ولی میخوام زندگی کنم

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”