2777
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 53 پست
دقیقا منم اینو بهش گفتم.گفتم هر وقت پول خودت بود براش زحمت کشیدی برو ی ماشین بخر من اون موقع هیچ توق ...

دوست عزیزم

میدونم بی ماشینی سخته

ولی نده پولو طلاهات رو

بزار خودش کار کنه بخره

اگه بدی هم پولو طلات رو از ‌دست دادی و چیزی به اسمت نیست

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
عزیزم دو روز دیگه بچه دار بشی میگه سیسمونی هم میخوام ماشین هم پدرت پولش داده حتما باید به اسم شما ب ...

من بابام ی جهیزیه عالی داد در صورتی که پدر مادر ایشون توان خرید یخچال و تلویزیون رو نداشتن همسرم گرفت من گفتم چرا؟برگشت گفت ندارن منم توقع ندارم.بعد با پدرم هماهتگ کردم گفتم توهم وظیفمه سیسمونی نداری بابا بچه رو از خونه بابام نمیبرم که.بابامم گفت پس میدم هرکار دوس داری بکن طلا بخر ماشین بخر.شوهرم خیلی پرو بازی در اورده میگه پس ماشین خریدیم ب اسم من باشه🤦🏻‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه توقع بیجا داره.باید فهمشو داشته باشه نباید همچنین درخواستیو داشته باشه

این حرفش چه معنی میده من همسرم چون طلاهامو اول زندگی برای خونه فروختم ماشینو رو بنام من خرید تازه امسال ماشین برای خودش خرید باز فروختیم باهاش  سرمایه گذاری کردیم همون ماشینی که بنام من هست داریم  بگو مگه میخوان اسم منو بزرگ بنویسن رو ماشین که میگه من روم نمیشه کی میخواد بفهمه  مال خانمت هست  

خدایا مراقب عزیزانم باش❤
اصلا پولت رو نده برا ماشین بزار خودش بخره ماشین خریدن که وظیفه تو نیست

درسته وظیفم نیست ولی من خیلی ب ماشین احتیاج دارم همش کلاسامو پیدا کز میکنم میرم میام 

من بابام ی جهیزیه عالی داد در صورتی که پدر مادر ایشون توان خرید یخچال و تلویزیون رو نداشتن همسرم گرف ...

خیلی همسر شما از سادگی شما سو استفاده میکنه

نه ماه انتظارو و یک عمرنگرانی،حس آزاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن،بزرگترین ایثار یک زن است...دخترم دنیامه...
بخاطر این چیزا جدا شدی ؟ میفههمت منم دقیقا اینطوریه شوهرم بفکر کندن و بردن

همسر سابقم از خودش هیچیییی نداشت خودش بود و شورت پاش خونه مال من بود جهاز مال من بود ماشین مال من بود، حتی لباسای تنشم من خریده بودم هرچی خانوادم گفتن این به دردت نمیخوره فرهنگشون پایینه من قبول نکردم، آخرم جدا شدم، البته سال ها پیش، الانم متاهلم دوباره ازدواج دوم کردم اما این دفعه با یکی ازدواج کردم که هم سطح و هم فرهنگ خودم باشه

بگو مگه میخوای سند ماشین رو بچسبونی رو شیشه که میفهن به اسم منه یا تو😐😐😐

اوووف دقیقا منم اینو گفتم.گفتم.مگه قراره رو پلاک نوشته بشه اسمم؟؟؟ یا پشت شیشه کاغذ میزنیم؟؟

درسته وظیفم نیست ولی من خیلی ب ماشین احتیاج دارم همش کلاسامو پیدا کز میکنم میرم میام 

عزیزم بگو ماشین لازم دارم میخرم ولی بنام خودم.

کوتاه هم نیا

باور کن واسه تکیه کردن، پاهات محکمتر از شونه ی آدماست.
عزیزم‌من جای شما بودم هر گز پول سیسمونی و طلام رو نمیدادم ماشین اونم واسه شوهریکه حاضر نیست بزنه بنا ...

گلم میدونی اخه ماشین واجبه این حالا حالا پول خرید ماشینو نداره.یجا میخواییم بریم باید خجالت بکشیم عروسی و مهمونی باید با اژانس بریم بیایم اهر هفته ها همش موندیم تو خونه.اون بجای اینکه تشکر کنه پرویی بازی در میاره حرصم میگیره

منم دقیقا همینم جاهاز خونه و ماشین اما این باباش پولدار ولی خودش تیغی

نه بابا اون خاک بر سر باباشم هیچی نداشت کلا فرهنگشون خیلییییی داغون و لول پایین بودن، بعد من تک فرزند تحصیل کرده اقامت آلمانو دارم پدر مادرم آلمان زندگی میکنن، اون لقمه گنده تر از دهنش برداشته بود

چرامردامیگن‌مگه فرقی داره به اسم‌کی باشه انگارتوقع دارن فقط برازنشون فرقی نداشته باشه بگو فکرتومریض ...

شاید اشتباهه باشه کارم.ولی از اونجایی ک خانوادش برامون کاری نکردن تو خرج عروسی منم بهش گفتم ک پس بابای منم سیسمونی نمیده بچه توعه از خونه بابام نمیارم ک گفت باشه خودم میخرم حالا بابام داره ی پولی ب من میده من میخام باش برا خودم ماشین بخرم میگه پس ب اسم من باشه ایشون توقع بیجا دارن با کمال پرویی

خب شما الان می خواهید پول سیسمونی رو بدید به ماشین بچه دار شدید اونوقت مطمئن هستید شوهرتون سیسمونی رو خودش بدون حرف و حدیث میخره به همون مقدار پول

عمر دشمنانمان دراز باد...باشد که اوج موفقیتمان را نظاره گر باشند!!!