2821
2789
عنوان

خرید ماشین

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 53 پست

اگه قرار نیست بنامت بزنه نخر

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

با اجازه استاتر عزیز

دوستان بنظرتون طلا بخرم یا بعد میاد پایین تر؟

تو رو خدا اگه قطعی میدونید جوابم رو بدید

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو مگه میخوای سند ماشین رو بچسبونی رو شیشه که میفهن به اسم منه یا تو😐😐😐

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بعدم کی میاد سند ماشینو نگا کنه ک ببینه بنام اونه یا تو

یکم در مورد خودم توضیح بدم «به نام خدا هستم، از بچگی بزرگ شدم، تو بیمارستان به دنیا اومدم، صادره از شهرمون، همونجا بزرگ شدم، چند سال سن دارم، بابام مَرد بود، تو دوران کودکیم بچه بودم، با رفیقام دوست شده بودم، به دوست داشتن علاقه دارم، قصد ازدواج نه دارم، بعضی شبها که می خوابم خواب می بینم، تو خونمون زندگی می کنیم، تا حالا نمردم و...»

حق با تو هست اما باهاش جروبحث‌نکن یه حوری با زبون خوش راضیش کن

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 

چرامردامیگن‌مگه فرقی داره به اسم‌کی باشه انگارتوقع دارن فقط برازنشون فرقی نداشته باشه

بگو فکرتومریضع ک ازترس بقیه ماشیندبه اسم من نمیزنی

بعدشم کارت اشتباس نمیخوادماشین بخری باپول خودت بروهمشو طلا یاسکه بخر دوروزدیگ بچه دارمیشی شوهرت توماشینی ک توخریدی میشینه میزنه توسرت ک سیسمونی نداره بچت

حق شماست مال شماست سهم شماست کوتاه نیا بگو شما کار کن بهترشو خریدی بنام خودت کن

دقیقا منم اینو بهش گفتم.گفتم هر وقت پول خودت بود براش زحمت کشیدی برو ی ماشین بخر من اون موقع هیچ توقعی ندارم ک بگم ب اسم من باشه چون پول و زحمت کشیده توعه

دقیقا منم همینو میگم.ولی اصلا نمیخاد قبول کنه انگار میگم کسی قرار نیست بفهمه چرا زیر بار نمیری

عزیزم‌من جای شما بودم هر گز پول سیسمونی و طلام رو نمیدادم ماشین اونم واسه شوهریکه حاضر نیست بزنه بنام من پس نخر بزار خودش پول جنع کنه بخره بزنه بنام خودش

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚

پولتو بریز بانک سود بیاد .فردا همین اقا نمیگه ماشین خرید زنم میان میگن سیسمونی نداشت.گلم بزار با تلاش خودش ماشین بخره وقتی درکشو نداده به تو چه؟پولتو بزار بانک

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔