2777
2789
عنوان

بچه ها کی زیست خوب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 57 پست

ن اشتباه شد ۲ ید که تیروئید هیچی نگا صفحات  اولای فصل ۴ نوشته هورمون رشد غضروف و اینا کلسیم بعدنا جز تیرویید و پاراتیرویید نوشته در صورت کم و زیاد بودن رو مغز استخوان اثر داره از اونور اگه کلسیم باشه ساختار استخون فرق میکنه نباشه هم فرق می کنه اگه کم باشه هورمون رشد مجبوره تولید کنه باشه هم ازاون استفاده میکنه هورمون رشد مال هیپوفیز پیشین پس جواب ۲ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

2

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد                        
اره ید تییروید ولی کلسیم نمیدونم

گزینه ۲ فکرکنم.چون تیروئید که ید .کلسیم هم برای هورمون رشد کلسیم لازمه استخونا که هورمون رشدم از هیپوفیز ترشح میشه.یااکسی توسین که باعث خروج شیر از غدد شیری میشه.‌پرولاکتین که شیرتولیدمیکنه.ولی پانکراش هیج ربطی به کلسیم نداره

از طرفی ۴ هم درسته ید کم باشه هیپوفیز پیشین محرک تیروئید تولید میکنه 

و کلسیم هم کلسی تونین  تیروئید 

بین ۲ و ۴ 

۴ درست تره چون ۲ یکم باید اینور اونور شه برسه بهش اما ۴ خیلی میخوره بهش پاسخنامه نداری تو؟؟ اگه سواله بزن ۴ مطمعنم درسته 

امضاتون 😂😂

امضاي خودت كه خيلي قشنگتره 

دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهد شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد