2777
2789
عنوان

ویار بارداری

206 بازدید | 11 پست

سلام مامانای گل.من هفته۱۲ هستم.تو این مدت ۶کیلو کم کردم ۴۹کیلو شدم. کم کم دارم زخم معده هم میگیرم. یعنی به معنای واقعی دارم میمیرم از چیز نخوردن و ضعف😢😢شما راهکاری دارید؟ یا دارویی ک اشتها رو باز کنه! کسی مثل من بوده؟😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آمپول ضد تهوع مگه دکتر بهت نداده؟ کلا تزریقی ضدتهوع ۲۴ساعته اثرش اما خوبه

برام دمیترون و ویتامین ب۶ نوشته.حالت تهوعم رو کم کرده منتها من کلا اشتهای خوردن ندارم.حتی یه بیسکوییت هم نمیتونم بخورم

من بهم دکتر ی سرم نرمال سالین و آمپول ب کمپلکس با آمپول اندانسترون  تو سرم تزریق مبکرد خیلی خو ...

شماهم کم اشتها بودید بعد خوب شدید؟یا فقط حالت تهوع داشتید؟

وای خواهر منم هفته ۱۱ هستم نابودم غذا نخورم تهوع دارم زرداب بالا میارم بخورم باز سر دلم گیر میکنه با ...

بله دقیقا منم مثل شمام😢باز دمیترون ک خوردم بالاآوردنم کمتر شد.ولی غذانخوردنم داره اذیتم میکنه. میترسم افسردگی بگیرم با این وضع😭

برام دمیترون و ویتامین ب۶ نوشته.حالت تهوعم رو کم کرده منتها من کلا اشتهای خوردن ندارم.حتی یه بیسکویی ...

ابن وامونده قرصای ضدتهوع خیلی بدن خیلی

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست
من همه چی رو باهم داشتم تهوع کوفتی کوری اشتها ضعف شدید

الان خوب شدید؟چطوری خوب شدید؟وزن اضافه کردید؟

من همش نگرانم ک نکنه خیلی وزن کم کنم و هیچی هم اضافه نکنم. اخه ۵۶کیلو بودم حالا شدم ۴۹کیلو😢

استارتر نگران نباش خوب میشی همه مشکلاهم میگذره 

ولی میدونم خیلی سخته

برو دکتر بگو خودش بهت دوتا تزریقی بده

بهش بگو چارتاپنجتا امپول بده هفته ای یکی بزن 

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست