2777
2789
عنوان

چادری ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 43 پست

اولش عرف خانوادمون بود و منم مثل همه ی دختر های همسن و سالم دوست داشتم به روز باشم و شاد بپوشم بیرون و خوشگل باشم، اما کم کم وقتی احترام بقیه رو دیدم، حجابم رو محکم تر کردم، درواقع این فاصله ای که عقلم برسه که چقدر نجابت قشنگه، توی اون فاصله درگیر بودم با خودم ولی بعدش خیلی عالی شد، مسیر زندگیم هم همون پوششم درست کرد اینکه عروس یه خانواده ی خوب و مذهبی شدم 

و بنظرم خیلی خوب بود که خانوادم از موقع بلوغ نگران حجابم بودن، چون بقیه منو به نجابت می‌شناسن و تو ظاهرم همیشه یجور بودم

مثلا اگه میخواستم بعد ازدواج یا موقع آشنایی با شوهرم چادر سرم کنم، اونوقت میگفتن اجبار شوهرشه و ازین مزخرفات... 

نمیدونم کامل توضیح دادم یا نه

الان خیلی راضیم، اینکه درگیر خیلی چیزایی که زن ها و دخترهای دیگه هستن نیستم و نشدم، مثل مد، مثل مقایسه ی ظاهری، مثل من خوشگلم تو زشتی یا اون خوشگلتر از منه، دیگه این حرفا معنی نداره برام، آرامش دارم 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خیلی از فامیلامون میگن این چیه کی دیگه چادر میپوشه الان پیرزنا هم مانتویین

ولی خودم وقتی به ارزش و امنیتش فکر میکنم آروم میشم و بیخیال نظر بقیه منم خانواده ام جز دو نفر هیچ کس نمیپوشه

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

الان خیلی ها چادر نمیپوشن یه خورده سخته تمسخر دیگران و ترد شدن

عزیزم  چه مسخره ای؟ اتفاقا همون قدرم زن مانتویی هست زن چادریم هست والا من خودم بچشم دیدم مثلا دختری که حجاب نداره یهو چشمش به دختر شیک پوش چادری افتاده لذت برده از دیدنش

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
ماداستانهاداشتیم توی نامزدیمون هرروزبخاطرهمین باهام قهربودالان برعکس شددلش میخوادچادری بشم ولی من نم ...

آره من م. شوهرم فامیلاشون میدید که دختر میگرفتن با حجاب که یهو بدون حجاب میشدن بعد ازدواج یا میدید اونا دختر قرتی گرفتن میگفت تو هم باید اینطور بشی. 

خدایا شکرت بابت خوشبخت بودنم. خدایا عاقبت دخترمو ختم بخیر کن.خوشبختش کن کمکش کن فرد موفق و مفیدی برای جامعه و خانوادش بشه. خدایا دخترمو به راه راستو درست هدایتش کن که پاکدامن بمونه. تو رشته ی مورد علاقش ادامه تحصیل بده.  کمکش کن که بهترین ازدواج و بکنه ی شوهر با ایمان صالح.. گیرش بیاد. الهی آمین.  خدایا با توکل بتو.میدونم که دست دخترمو رها نمیکنی. بخودت میسپارمش. خدا شکرت شکرت.   😄 با توکل برخدا من سال آینده به خونه ی خودم اسباب کشی میکنم.خدایا شکرت. من بهترین و آرام ترین مامانم. 
خب خیلی از فامیلامون میگن این چیه کی دیگه چادر میپوشه الان پیرزنا هم مانتویین ولی خودم وقتی به ارزش ...

تازگیا منم میبینم حتی پیرزنا چادراشون میذارن کنار. بعد با خودم میگم حتی اگه دیگه هیچکس چادر نپوشه من میخوام بینشون تک باشم و چادری باشم اینطوری قطعا ثوابشم بیشتره

من با اجبار سر کردم و کاملا ناراضی ولی الان عادت کردم راستش من با سیاست به اونایی که بهم میگن اجباری سر کردی میگم نه خودم خواستم میترسم از مسخره آخه چرا باید پوشش به این خوبی انقدر تمسخر آمیز بشه

فقط 31 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لینک گروه

خودم علاقه پیدا کردم خیلی وقت هم نیست می‌پوشم تازگیا خیلی خوبه چادرم رو دوس دارم با اینکه قبلا کاملا بی حجاب بودم و خانومای چادری رو مسخره میکردم ولی الان با تمام وجودم چادرم رو دوست دارم

میشه واسه سلامتی تو دلیم ی صلوات بفرستین؟ 🙂⁦♥️⁩

☀بسم الله الرّحمن الرّحیم☀

سلام علیک و رحمة اللّه.

من حجابم پوشیه و پیراهن هست . خودمم میدوزم. چادر رو در زمان شهادت ها و محرم و صفر میزارم.حجابمم هدیه ست  ، هدیه ای که مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها بهم دادن.بسیار بی نهایت دوسش دارم💟 

حیـوانات دوستان خوبی هستند ؛ آنها هیچ سؤالی نمیپرسند و هیچ انتقادی ندارند.  جورج الیوت - داستان عشق آقای گیلفیل ☀  حضرت مادر جانم ، پوشیه ام و حجابم هدیه ی ِ مسلمانی ِ شیعه ی شماست ، گره میزنم بندش را خالصانه  ، قربة إلی الله ، هدیه به حضرت بقیة الله (عج) ☀   امروز اگرچه دست ما از حضرت علی (علیه السّلام) خالیست ، اما فرزند خلف او  سید علی(حفظه الله) هست هنوز ، شمشیرش همان برندگی ذوالفقار را دارد و اعتمادش به خدا  تضمین کننده پیروزی نزدیک ما و گرفتن #انتقام_سخت خواهد بود  ✊  اگر رهبر حسینی ما در این زمان به ما بگوید آماده باشید ، به او میگوییم : ای سید و امام ما ، به خدا سوگند اگر همه ما کشته شویم و اگر بدانیم که کشته می شویم ، سپس سوزانده میشویم ، سپس در هوا پراکنده می شویم سپس زنده خواهیم شد و این مسیر هزار بار دیگر تکرار می شود ، ای فرزند حسین علیه السلام ، تو را تنها نخواهیم گذاشت. « سید حسن نصرالله » ✊ مرگ بر آمریکا   مرگ بر اسرائیل   مرگ بر انگلیس   مرگ بر آل سعود   مرگ بر منافقین و کفار   مرگ بر ضد ولایت فقیه ✊  اللهم احفظ قائدنا و حبیب قلوبنا و نور اعیننا نائب المهدی امامنا الخامنه ای حتی یصل فرج مولانا المهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💟