2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

156 بازدید | 23 پست

https://uupload.ir/files/8ez_screenshot_۲۰۲۱۰۱۳۱-۱۰۳۷۲۶.png

برا ظهور آقا وخوب شدن مامانم و آرامش خونه ها از جمله آرامش خانواده و خونه مادرم صلوات خدا خیرتون بده ان شاءالله الهی آمین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان مثبته؟

امروز وقت پریودمه دیشب بی بی چک زدم و اینجوری شد

ولی کمر درد و دل درد دارم

خودشم بعد بی بی چک زدن شروع شد درد ها انگار تلقین میشع😂

برا ظهور آقا وخوب شدن مامانم و آرامش خونه ها از جمله آرامش خانواده و خونه مادرم صلوات خدا خیرتون بده ان شاءالله الهی آمین
مثبت. مبارکه ❤❤❤

باورم نمیشه اصلا اصلا

دوستان مثبته؟ امروز وقت پریودمه دیشب بی بی چک زدم و اینجوری شد ولی کمر درد و دل درد دارم خودشم بع ...

عزیزدلم بارداری مبارکه همینجوریه حالتاش

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍
ولی با یک بی بی چک دیگه هم امتحان کن

یه دونه هم از اون نواری ها زدم دو خط شد

دوستان مثبته؟ امروز وقت پریودمه دیشب بی بی چک زدم و اینجوری شد ولی کمر درد و دل درد دارم خودشم بع ...

صبح با اولین ادرار بزن، اون دقیق تره. این که مثبته، یکی دیگه هم فردا صبح بزن. برای ما هم دعا کن

عزیزدلم بارداری مبارکه همینجوریه حالتاش

مرسی همگی ولی اصلا باورم نمیشه

نه آزمایش پیش از بارداری رفتم

نه قرص اسیدفولیک خوردم هیچی یعنی