2789

بعضیا از فرم شکم میفهمن،مثلا میگن اگه تیز و گرد اومده جلو بچه پسره اگه پهنه و بیشتر تو پهلوهاس دختره! دیگه اینکه سندیت علمی داشته باشه بعید میدونم! از رو تجربه میگن!!

فمنیست. 

اصلا تست های قبل سونو همش چرته فقط سرگرمیه 

مگر اینکه هفته ۱۰ آزمایش ژنتیک بدی

من تست کلم قرمز دو بار انجام دادم که پسر بود از روی تقویم چینی و ... و حالتهام هم به پسر میخورد ولی نی نی دختره

برای بارداری لتروزول هم خورده بودم که میگن بچه رو پسر میکنه پلی اینا الکیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین یه سری علایم داره و تفاوت هایی داره ولی قطعی نیست... بیشتر اون علایم هم بعد 3 ماه بروز میکنن که اونم سونوگرافی تا اون موقع بهت جنسیت رو میگه. 

ولی یه چیزی هست اونم این که مادر که باردار میشه انگار یجورایی بهش الهام میشه که بچه چیه، من که دخترم اونجوری بودم از همون اول ته دلم انگار میگفت دختره... 

وقتی مادر فرزند دختر داره چون هورمون های زنانه بیشتره، پاها و با. سن بزذگتر میشن، رشد موها کمتر میشه، چهره تغییر آنچنانی نمیکنه بر فرض سایز دماغ تغییر نمیکنه... 

و وقتی برعکس چون بدن داره هورمون مردانه تولید میکنه برای رشد یک جنین پسر... سیستم بدن مادر به هم میریزه، شکم بزرگتر از سایر نقاط بدن دیده میشه، دماغ و لب حالت ورم کرده به خودش میگیره، رشد موهای بدن بیشتر میشه... 

همش احتمال و سرگرمیه...اگه میتونی جدی نگیریش و جنسیت برات مهم نیست با یه سرچ ساده تو نت میتونی پیدا کنی راه های تشخیصو...اگه حرف بقیه رو مخته که هی سونوی چشمی میکننت میتونی مثل من راحت بگی...من هرکی درباره جنسیت بچم حرف زد روراست گفتم خوشم نمیاد از این حرفا، نمیخوام نه خودم بشنوم نه بچم  تازه بارداری منو ده نفر فقط خبر دارن و از نزدیکانم هستن ولی رک و روراست گفتم نظر ندین