2777
2789
عنوان

دارم دیوونه میشم کمکم کنید

204 بازدید | 9 پست

سلام. یه دختر 16 ساله ام. ابروهام پیوسته اس. چند ماه پیش وسطشو برداشتم و دیگه نزاشتم دربیاد. تو این مدت مامانم چند سری بهم تذکر داد ولی توجهی نکردم. تا اینکه چند روز پیش مامانم دعوام کرد و گفت: چندبار بهت تذکر دادم و توجه نکردی و با این کارت ب من بی احترامی کردی، واست خیلی زوده، فک و فامیل واست حرف در میارن و...

خیلی ناراحت شدم. حس می کنم با ابروهای پیوندی خیلی زشتم و دوستام مسخره ام میکنن... الان چند روزه ک با مامانم حرف نمیزنم و رابطه مون سرده

نمیدونم چ کنم... اگ ب برداشتن ابروهام ادامه بدم، گند میخوره ب رابطه بینمون و اگ بر ندارم، اعتماد ب نفس ندارم و احساس زشتی میکنم... لطفا کمکم کنید

مامانا! دخترا! اگه تجربه یا نظری دارید تو رو خدا بگید  

کم کم بردار عادی میشه براش همه رو باهم ورندار که تابلو شه

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو تو روحیم تاثیرمیزاره اعتماد بنفسم میاد پایین کم کم بردار

زیباترینم 💙روزی تورا در درونم حس خواهم کرد حس گرمی تو تمام رگ های مرا پرمیکند گویا دوباره عاشق خواهم شد کوچولوی من ..دنیای من.. تو وصل میشوی ب بهشت ومن وصل میشوم ب تو .. و بهشت اینگونه کشیده میشود ب زیرپاهای من ..

مدرسه میری یه سری چیزا رعایتش واجب.حرمت پدرومادر ازاون بیشتر.

باقهر که درست نمیشه.منطقی بگو مامان من اعتمادبه نفس نداشتم معذرت میخوام برداشتم ولی الان حس بهتری دارم.تادانشگاه قول میدم زیاده روی نکنم.

خواهر گلم اعتماد به نفس با دو تا مو برداشتن درست نمی شه برو با مشاور حرف بزن مادرت و رابطه شما دو تا خیلی مهم تره 

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
به نظرم زود بود برداشتن هنوز مدرسه میری نه؟ بذار دربیار 18 سالت شد بردار یا حداقل وسطشو دکلره کن ...

مامانمم همینو میگه... مدرسه ک آنلاینه... چشم و ابروم مشکیه دکلره کنم بد نمیشه؟

مامانمم همینو میگه... مدرسه ک آنلاینه... چشم و ابروم مشکیه دکلره کنم بد نمیشه؟

کل ابرو که نه فقط وسطشو دکلره کن تو نور فقط معلوم میشه تو حالت عادی نه

یا مثلا تاج شو قیچی کن یا با ژل ابرو دم ابرو رو به بالا کن قشنگ میشه