2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مدرک جعلی خریدی باید به عرضت برسونم که دیگه نمیتتنی جایی با این مدرک ثبت نام کنی چون سیستم جدید اموده و مدرک تقلبی رو تشخیص میده

بعد تو یا خیلی  ساده ایی یا خیلی زرنگی.یکی بیاد بهت طلسم یگه تا کارت راه بیوفته؟ اون هم اینجا؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

اینکه علاوه بر گناهش حق الناسم هست.مدرکتون اگه واقعی باشه ایرادی گرفته نمیشه ازش اگر هم واقعی نیست که میشه حق الناس .حق اوناییکه زحمت زیادی کشیدن تااون مدرکو بگیرن و اینجایی باشن که شما الان هستید.درضمن جادو و طلسم حکمش برابر با کفر هستش

توکل بر خدا کن عزیزم جادو طلسم همش الکیه . میتونی نادعلی کبیر رو بخونی ان شاءالله جواب بگیری

عزیزم میهوام با یه نفر ازدواج کنم که مشکلاتش زیاده و بخاطرش خیلیا رو که شرایطشون خوب بود رد کردم میدونم که حرف و حدیث پشت سرم زیاد میشه دعا ندارین واسه بسته شدن زبلن بدگویان؟؟؟

🥰🥰🥰😇

عزیزم من تو چند تا تاپیک هم گفتم

دختر داییم به دوست پسرش خیانت کرده بود و کات بودن دختر داییم با دعا پسره دو برگردوند و نشوند سر سفره عقد  منم زنداییم و دختر داییم رفتم همون واسه شوهرم که اخلاقش گند شده بود مهر و محبت ک زبان بند گرفتم الان یه سالدو نیمه دیگه رو حرفم حرف نمیزنه