2777
2789
عنوان

خل شدم ینی؟

126 بازدید | 12 پست

شما هم مث من وقتی دارین تو قسمت تبادل نظر عنوان تاپیکارو میخونید مثلا نوشته میخام موهامو رنگ کنم با خودتون میگید ب من چ یا نوشتن با همسایه دعوام شد میگید ب پشمم

یا فلان شد با خودتون میگید ب  جهنم ب درک خو چیکا کنم؟؟؟😐😐😐😐

یا فقط من درگیرم باید برم فارابی بستری بشم؟😐😑

یه چندروز بری بد نیس

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من کلا همه موضوعات برام خنده داره و انگار من عقل کل هستم به همه و به مشکلشون میخندم و میگم چقد اینا خنگولن😒😒😒

خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش
خیلی خوبه ک اینجوری

والا نمیدونم موضوعات رو که میخونم خیلی خیلی خودمو و ظرفیت و صبر خودمو بالا میبینم و اینا رو خنده دار. خدا منو ببخشه. ولی واقعا آدما و روحیاتشون خیلی با هم فرق داره

والا نمیدونم موضوعات رو که میخونم خیلی خیلی خودمو و ظرفیت و صبر خودمو بالا میبینم و اینا رو خنده دار ...

تو زندگی واقعیتم همینقدر عاقل و صبوری؟

اخه من همش ب اونایی ک باشوهرشون اختلاف داشتن میگفتم وای چطور نمیتونی از پسش بربیای و کاری نداره و..

خودم تو اولین جلسه خواستگاریم گند زدم😐😐😐😐

پس مجرد هستین شما؟ انشاالله که خوشبختترین باشی تو زندگیت. به همه آرزوهای خوب و اونایی که مصلحتت برسی خانومی

پس مجرد هستین شما؟ انشاالله که خوشبختترین باشی تو زندگیت. به همه آرزوهای خوب و اونایی که مصلحتت برسی ...

مرسی عزیزدلم فدات شم انشالله شماهم به حاجت دلت برسی💜💜💜