2821
2789
عنوان

چه دکتری برم

323 بازدید | 20 پست

سلام بچه هامن حدود ۵ماهه که بعضی وقتا احساس میکنم نمیتونم نفس عمیق بکشم وقتایی که اینطوری میشم استرس و تپش قلب هم دارم نمیتونم یه جا بندشم.اوایل که اینطوری شدم چندتا دکتر رفتم گفتن مشکل جدی نیست از مشکلات عصبیه نباید ناراحت بشی حالا میخوام بازم برم دکتر ولی نمیدونم چه دکتری برم میشه راهنماییم کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عززیزم روحییه اصلا جسمی نیس .شایدم نباشی .کل اونن حمله چن ثانیه طول میکشه؟؟حس خفگی و مرگ میاد؟

زیاد طول نمیکشه یه جوری میشم انگار رو هوام هی نفس میکشم تا نفسم از ته دل بیاد بیرون باید چند بار نفس عمیق بکشم تا بهترشم بیشترم شبا اینطوری میشم

عزیزم این نشانه استرس فشار عصبی و افسردگی هست،هی احساس میکنی نفس کم آوردی و مجبوری نفسای عمیق بکشی.یکم خودتو آروم کن ،فکر نکن،با کارایی که دوس داری خودتو مشغول کن وگرنه ادامه بدی بدتر میش،شاید تبدیل به پانیکاتک بشه  

عزیزم این نشانه استرس فشار عصبی و افسردگی هست،هی احساس میکنی نفس کم آوردی و مجبوری نفسای عمیق بکشی.ی ...

آره دقیقا همینطور که شما میگی هستم.ولی واقعا یه مشکلاتی تو زندگیم دارم که نمیتونم بهشون فک نکنم خیلی خسته شدم از این وضعیت

آره دقیقا همینطور که شما میگی هستم.ولی واقعا یه مشکلاتی تو زندگیم دارم که نمیتونم بهشون فک نکنم خیلی ...

میدونی هر چقدر هم مشکل داشته باشی نمی ارزه که باهاش مریض بشی،آدم تو هر شرایطی باید مراقب باشه،چون بعضیا این حمله ها تا چندین سال ولشون نمیکنه.

خیلیی بده و درد ناک

من بعد بدنیا اومدن بچم اینجور شدم همون موقع هم چهارتا از فامیلامون رو از دست دادیم دوتاشون بچه کوچولو زیر 6 سال بودن الان تا یکم عصبی میشم احساس میکنم یه چیز سنگین افتاده رو قلبم نمیتونم نفس بکشم