2777
2789
عنوان

خیانت

238 بازدید | 12 پست

چرا مردا انقدر بد شدن چرا همش زن میزنن  چرا خیانت میکنن چرا زنا انقدر بازم هنوز ناشیانه انتخاب همسر میکنن  طرف میزنتش باوجود بارداری بازم زندگی میکنه یکی دیگه تونامزدی خیانت و دست بزن داره دختره بازم میپرسه برم یا بازم بهش فرست بدم اخه واقا چرا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا کی میخان جوب سادگیشون بخورن چوب ندونم کاری

میدونی یه سریا واقعا شرایط طلاق و ندارن واقعا وجبور به ادامه زندگی کوفتی میشن اما اونایی که واقعا تونامزدی اینا خیانت میبینن و تو رابطه میمونن هم به خودشون بی احترامی کردن هم معذرت میخوام خیلی احمقن هم زندگی خودشو خراب میکنه هم یه بچه معصوم که در اینده میخواد بیاره 

🌌
فکر میکنم همش کرونا عذاب الاهی

سرگذشت تمام اقوامی که به خاطراصراربه گناه باعذاب خدانابودشدن رومیدونیم ولی خودمون روتوجیح میکنیم که نه باباشامل حال مانمیشه چون خیلی چیزارودیگه گناه حساب نمیکنیم

خودم ازخیانت دیدن نابودشدم ولی چیزی که ناراحت کننده بود این بودکه اون زن خودش متاهل بود ومثل من بچه داشت چون به زندگیش متعهدنبودبه خودش حق میدادفقط فکرلذت بردن اززندگی روداشته باشه به چه بهایی 😢

خودم ازخیانت دیدن نابودشدم ولی چیزی که ناراحت کننده بود این بودکه اون زن خودش متاهل بود ومثل من بچه ...

منم خیانت دیدم دیگه مردارو قبول ندارم افسرده شدم همش تو نی نی سایت هم از خیانت و دست بزن میگن که زیادم شده  دیگه مردی نمونده بشه بهش اعتماد کرد زندگیا کشگی شده