2777
2789
عنوان

بارداری

187 بازدید | 23 پست

سلام عزیزا من این ماه اولین بار اقدامم بود خیلی استرس دارم الان ۴ روز مونده به موعد پریودم و حالتای پریود دارم میخواستم بدونم یعنی باردار نیستم این ماه؟اخه خوندم باردارم باشم علائمش مثل پریودیه شما چه حالتایی داشتین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم این ماه که اقدام کردم وسط دوره دوربار حالتهای پریودی تجربه کردم که معمولا وسط دوره این اتفاق برام نمیافتاد ...🤔نمیدونم اون تو چه خبره ...

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
کلا من استرسیم 😁

استرس کلا مانع لقاحه ...هم علمی هم تجربه ...اکثرا تو زمان هایی وه استرس داری اتفاق نمیافته...منم دارم ولی امروز از صبح تا عصر بیرون بودم خیلی بهتر بودم فک کنم ماه اقدام کمتر خونه باشی یا یه جوری استرستو دفع کنی بهتر نتیجه بگیری...البته من کار داشتم بیرون برا دفع استرس نرفته بودم 

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...
انشالله مامان شدی عزیزم 😍

واقعا؟ایشالا تو هم بیای خبر بارداریتو بدی ...همینجا منم بودم میام میگم ...😍😍😍

منم این ماه که اقدام کردم وسط دوره دوربار حالتهای بارداری تجربه کردم که معمولا وسط دوره این اتفاق بر ...

ببخش نوشتم حالتهای بارداری باس مینوشتم حالتهای پریودی‌....

من۳ بار باردار شدم تو هر سه تنها علایم بارداریم این بود که پشت بازوهام جوشهایی ریزی ریخت بیرون قشن. از بی بی چک هم مطمنتر تو باردارب اخرم وقتط جوشهای بازوم رو دیدم مطمن شدم باردارم بی بی چک زدم دیدم مثبته.

تنها ترین علامت همین بود حتی علایم پریودی یا سینه درد و ... نداشتم 

کاربر۹۳ 😊 (لایکم نکنید ممنون) حرفی بود ریپلای کنید🌷