2777
2789
عنوان

دوسوال😑

84 بازدید | 6 پست

چراتاتاپیک میزنیدبعدبه التماس میفتین که گزارش بخوره حدف شه؟گزارشات بی موردنی نی یاراروحرصی نمیکنه؟اصلاچرا چیزیو مینویسیدکه بخوایدپاکش کنید؟

سوال بعدی چراهرکی ازخودش گلگی یاحرفی میزنه زودعین پسرا میگید خب یه عکس تمام قد.نیم قد.کوعکس😐😂

بخداسوال بودمنم مظلوم نترکونیدم☹

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
چون گاهی تحت فشاری ممکنه تاپیک بزنی البته خودم اینکارو نمیکنم معمولا کلا گفتم حالا یه عکس قدی ب ...

اینم حرفیه 👍☹

اینم عکس قدی

😎

👗

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جون آبی خیلی بهت میاد    

فدات😂

جدی یعنی تاپیکشونوقوم شوهرمیبینن؟اوناروتونی نی سایت  توادلیستشون گذاشتن؟ یامیان مرورگروبازمیکنن  میبینن؟

فدات😂 جدی یعنی تاپیکشونوقوم شوهرمیبینن؟اوناروتونی نی سایت  توادلیستشون گذاشتن؟ یامیان مرورگرو ...

اد لیست داره نی نی سایت  

نه چون ماجرا رو ریز میگن ممکنه فامیلاشون تو سایت باشن ببینن یا شوهراشون گوشیاشونو چک میکنن   

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  
اد لیست داره نی نی سایت     نه چون ماجرا رو ریز میگن ممکنه فامیلاشون تو سایت باشن ببینن ی ...

منظورم قسمت دوستیه.اقامنکه کلاازسایت خارج میشم 😂بعدموردنی نی سایت میزنم میام  اهاممنون