2777
2789
عنوان

کار در منزل

| مشاهده متن کامل بحث + 437 بازدید | 21 پست
سلام گلم منم خیلی دنبال این کار ها بودم همش دنبال کار در منزل بعد به چند تاشون پیام دادم هم فیلم فرس ...

همکاری مانتو چطوره چجوریه

گر کسی خوبیهای تو را فراموش کرد تو خوب بودن را فراموش نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این چه کاری هست گلم یه توضیح میدی

من چند تا کانال همکاری تو تلگرام پیدا کردم که کارشان فروش مانتو و شلوار و هودی هست مثلا اونا یه جنسی رو میزارن ۱۰۰ تومن  من میام ۱۳۰ تومن میفروشم حالا تبلیغش میخوای تو دیوار بکنی تو  اینستا تو فامیل....هر جا که خودت راحتی تو که مشتری هستی  میای ۱۳۰ تومن رو برای من میریزی من ۳۰ تومن سود خودم رو برمیدارم ۱۰۰ تومن تولیدی رو براشون واریز میکنم اونا هم لباس رو برای مشتری میفرستن

اره شاید مشکوکه بنظرم

وای این همونه که کلاه منو برداشت اعتماد نکنی من ۳۲ دادم.... همون فیلمه هم برات فرستاد که نوار چسب رو میزاره تو نایلون میپیچه پول هم واریز کردم تو حسابی به اسم هانیه صالح آبادی

خدایاشکر 🙏 .............................................. .....................  ۳/۳/۱۴۰۳ اولین بار با زبون خودش بهم گفت اون چیزی که ۶ ساله تو فکرشم*گفت از اینجا بریم *ایشالله ۴/۴/۱۴۰۴  خونم تو جایی هست که دوست دارم .........در تاریخ ۹/۹/۹۹ وام‌مون جور شد برا ساخت خونه😍 ایشالله درتاریخ ۹/۹/۱۴۰۰ تو خونه خوشگل و مستقل خودم دارم گلدونامو اب میدم برام دعا کنید ممنون.                                                        "توانا بود هرکه دارا بود"ز ثروت دل پیر برنا بودتهیدست به جایی نخواهد رسید اگر چه شب و روز کوشا بودندانست فردوسی پاکزادکه شعرش در این ملک بیجا بودگر او را خبر بود از این روزگارکه زر بر همه چیز والا بودنمیگفت آن شعر معروف را          
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792