2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگن شبایی که خوابت نمیبره یکی داره بهت فکر میکنه

.

.

.

.

.

گرفتار شدیم به قرآن 😐😐

هر شب؟؟؟هر شب؟؟؟

توکی هستی دس از سرم بردار؟!😐

💁‍♂😆🤣

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸

نامزد بودیم ماشین برادر شوهرمو گرفتیم رفتیم پارک یع ساعتی نشستیم هوا تاریک شده بود دیگه رفتیم سمت ماشین ک منو برسونه خونه هر کاری میکردیم در ماشین باز نمیشد زنگ زدیم برادر شوهر بنده خدا گفت یه قلق داره خودم میام سمتتون شوهرم گفتم یه کاریش میکنم خلاصه یع ساعتی درگیر بودیم دیدم یه اقای از پشت زد ب شونه همسرم بهش گفت مشکلی پیش اومده کمکتون کنم؟شوهرم اعصابش خراب بود با اخم گفت ن ممنون دوباره گفت ک ماشین خودتونه؟شوهرم گفت اره گیردادیا دستت دردنکنه کمک نمیخوام

گفت ک اقا این ماشین منه حالا ک نگاه میکنیم ماشین ما پشت اون ماشینه پارک بود دوتا ماشین یه مدل و یه رنگ بودن از شانس ما خلاصه ضایع شدیم😂😂😂😆😆😆😂😂😂😂😂

کپی#  

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

در يک فيلم خارجي زني به شوهرش يک سيلي زد.

شوهرش گفت: عزيز دلم واسه چي ميزني؟؟ 😦😔

گفت: براي اينکه ببينم چقد دوسم داري 😐

شوهر زن را بغل کرد و يک عالمه بوسش کرد 😀

زن ايراني اين حرکت را تقليد کرد و يک سيلي به شوهرش زد😐

زن را وقتي غسل ميدادند هنوز لبخند به لب داشت 😊

بازگشت همه به سوي اوست😂

💁‍♂😆🤣

لطفا مطالبی که درباره طب سنتی که چی بخورید و چی نخورید رو گذاشتم گوش نکنید بعضیاش اشتباه بوده 🥲                                               کسایی هم که انجام دادن واقعا ببخشید من قصدم خیر بود خیلی دوست داشتم به بقیه کمک کنم و یکم یاد گرفتم فکر کردم خیلی یاد گرفتم و همه چی تمومم🥲                                          🌸به بزرگی خودتون ببخشید🌸