2777
2789
عنوان

قهوه خورها بیان ☕☕☕

360 بازدید | 11 پست

خانوما من خودم قهوه گرفتم خودمم اسیابش کردم ولی زیاد ریز نشده وقتی هم تو قهوه جوش میزارم درست بشه کف نمیکنه .از پودر قهوه اماده خوشم نمیاد .دوستدارم خودم اسیاب کنم و درستش کنم .ولی خوب نمیشه شماها چه جوری درست میکنین ؟

تیکر تولد 1سالگی دخترمه 👨‍👩‍👧     با افتخار کرد کرمانشاهم💚💚  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهوه سفته با آسیابای معمولی خوب در نمیان 

همون دونه هارو بخر بده خود ادویه فروشی برات واسه قهوه‌جوش آسیاب کنه چون نحوه آسیاب کردن برای دستگاهای مختلف یکی نیست

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!  
قهوه سفته با آسیابای معمولی خوب در نمیان  همون دونه هارو بخر بده خود ادویه فروشی برات واسه قهو ...

اون بار هم همون جا دادم برام اسیاب کنن ولی کف نمیکنه بعضی ها میگن باشیر کف میکنه چه جوریه 😭

اون بار هم همون جا دادم برام اسیاب کنن ولی کف نمیکنه بعضی ها میگن باشیر کف میکنه چه جوریه 😭

عزیزم قهوت ترکه یا اسپرسو یا فرانسه نحوه سرو هر کدون فرق داره حتی مثدار اسیابشونم فرق داره

من اهل قهوه ترکم اسیاب اینارو نمیدونم😁  اون مدلی که میگی رو فقط تو فیلما دیدم اونا هم کف ندار ...

خوب چیکار کنم کف کنه .اروم میزارم قل بخوره ولی نمیشه 

عزیزم قهوت ترکه یا اسپرسو یا فرانسه نحوه سرو هر کدون فرق داره حتی مثدار اسیابشونم فرق داره

ای بابا من چیکار کنم حالا😭😭😭

کلا کف نمیکنه؟

چون تو هر مدل قهوه‌ای کلا کفش میخوابه بعد چندلحظه حالا بعضیا با همزن میزنن کفش بیشتر میشه

خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن                                اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!