2777
2789
عنوان

کسی تاحالا میگرنش با قرص توپیرمات خوب شده

| مشاهده متن کامل بحث + 7576 بازدید | 42 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نظرم قرص نخور چون دیگه تا آخر عمرت باید قرص بخوری ... منم میگرن دارم ، ی پروفن میخوردم ک اونم مصرفشو محدود کردم

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم

من میخوام بچه دار شم ولی مشکلم همین سردردامه  نمیتونم اقدام‌کنم  یکبار اقدام کردم و باردار شدم گفتم به امید خدا خوب میشه سردردام ولی خوب نشد که هیچی بچمم سقط شد 

به نظرم قرص نخور چون دیگه تا آخر عمرت باید قرص بخوری ... منم میگرن دارم ، ی پروفن میخوردم ک اونم مصر ...

نه دکتر من میگه قرص برای یه دوره کوتاهه که بیماریو کنترل کنه درحد دوسه سال بعدش تموم دیگه دارو نداره فقط گاهی مسکن

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نه دکتر من میگه قرص برای یه دوره کوتاهه که بیماریو کنترل کنه درحد دوسه سال بعدش تموم دیگه دارو نداره ...

واسه من که مسکن معمولی  تاثیر داره سریع خوب میشم بخورم ولی  برای بارداری نمیدونم چیکار کنم 

نه دکتر من میگه قرص برای یه دوره کوتاهه که بیماریو کنترل کنه درحد دوسه سال بعدش تموم دیگه دارو نداره ...

🤕 من که اصلا دکتر نرفتم ... ولی من وقتی سردرد میگیرم دلیلش گشاد شدن رگ های سرمه ، که بستنی میخورم آروم میشم تا حدود زیادی...

مسکن برای مواقعیه ک بستنی جلو دستم نیست

پسر کوچولوی من آلرژی داره ، بهونه خوراکی های خوشمزه رو میگیره اما نمیشه بخوره خیلی غصه میخوره😔پسر کوچولوی ۱ ساله من🥺💗خیلی مظلومه لطفا برای برطرف شدن آلرژیش نفری یدونه صلوات بفرستید،فرستادید بهم بگید منم بفرستم براتون❤️ممنونم
قطره چی؟اثرداره؟

اره قطره روغن بنفشه برپایه کنجد .البته من تازه شروع کردم‌ولی مادرم‌سالها میگرن داشت با یکسال استفاده خوبشد چنسال خوب بود ولی رفت حجامت میگه ازوقتی حجامت کردم‌برگشته باز

🤕 من که اصلا دکتر نرفتم ... ولی من وقتی سردرد میگیرم دلیلش گشاد شدن رگ های سرمه ، که بستنی میخورم آ ...

واسه منم رگهای سرم گشاد میشه خودمم حسش میکنم  گاهی فقط بی درده ولی رگهای سرم ورم کرده