rohi_giz مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 571 عنوان بچه بیاین 100 بازدید | 22 پست یه دعا کنید من لاغر شم خدا هرچی میخواین بده بهتون قدم ۱۶۰ وزنم ۷۰ سنمم ۱۷ 💜🧡🧡دستتون درد نکنه 1399/11/11 | 23:29 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دری_گلمن عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 2530 وای فک کردم زدی سنم ۷۰یهو موندم😂😂 𝔻𝕠 𝕟𝕠𝕥 𝕥𝕒𝕜𝕖 𝕝𝕚𝕗𝕖 𝕤𝕖𝕣𝕚𝕠𝕦𝕤𝕝𝕪, 𝕟𝕠 𝕠𝕟𝕖 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕔𝕠𝕞𝕖 𝕠𝕦𝕥 𝕠𝕗 𝕚𝕥 𝕒𝕝𝕚𝕧𝕖
asdfghjklzxcvbnm عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 3117 گودال خونمون یاماچ بابامونه😂😐 دمت گرم 👍😍😂 تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 😄 مثل من اراده نداری دست به دعا شدی دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
rohi_giz مدیر استارتر عضویت: 1399/10/04 تعداد پست: 571 دمت گرم 👍😍😂 کدوم بازیگرو دوس داری بگی یاماچ کشتمتا😐
درتاج عضویت: 1397/12/04 تعداد پست: 1895 واقعا توجه کردی وقتی میگی امروز رژیم برعکس بیشتر میخوری😶 دوستان میشه خواهش کنم ازتون برا سلامتی و شفای بابام که مریضه بشدت دعا کنید سرطان کلیه داشت الان زده به بقیه اعضا بدنش دکتراجوابش کردن خواهشا دعاش کنید درد امونشو بریده داره ازدرد پتو رو چنگ میزنهو آروم گریه میکنه و جلو خواهر کوچیکم که خودش مبتلا به ام اس پیشرونده اس ذره ذره آب میشه خدایا خودت رحم کن خواهرم همش ۲۰ سالشه و مجرد نزار بی پشت و پناه بشه خواهش میکنم ازتون هرکی پست منو دیداز ته دل دعا کنه برابهتر شدنشان اخه من کسی روبجز اینها ندارم تو این دنیا 😔😔😔😔😔😔😔 دوستان بابام واسه همیشه رفت چقدر دعا کردم شفا بگیره 😭حالا ازتون میخام دعا کنید خواهر کوچیکه مریضم خیلی بیتابی میکنه آروم بگیره
asdfghjklzxcvbnm عضویت: 1399/09/22 تعداد پست: 3117 کدوم بازیگرو دوس داری بگی یاماچ کشتمتا😐 😂😂😂😂😂😂😂نه،، یاماچ خواهر کوچیکمه تنهایی رو یاد بگیر قبل از اینکه یادت بدن😉