2777
2789

ببین عزیزم هیچوقت هیچوقت بچتو مقایسه نکن چون بچه ها باهم فرق میکنن استعداد هاشون فرق میکنه مثل مقایسه اب و روغن به صرف مایع بودنه 

بعدشم عجله نکن زودشه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا 6 وقت داره 

دخترم و پسرم نزدیکای 3 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹
ببین عزیزم هیچوقت هیچوقت بچتو مقایسه نکن چون بچه ها باهم فرق میکنن استعداد هاشون فرق میکنه مثل مقایس ...

مقایسه نمیکنم گلم میگم نکنه بخاطر اینکه همش موندیم خونه استخوناش نرم مونده نمیتونه غلت بزنه :(

دوتا دو قلو هم شبیه هم نیستند مقایسه نکن.از شیرینی های هر سنش لذت ببر.هر کی وقتش بشه غلت میزنه

دو قلو رو خوب گفتی :)

چون دختر اولم زود غلت زد کمی نگران این دومی شدم

مقایسه نمیکنم گلم میگم نکنه بخاطر اینکه همش موندیم خونه استخوناش نرم مونده نمیتونه غلت بزنه :(

اگ شیر میدی حتما سویق سنجد بخور برای جفتتون خوبه 

مشاور پوست و مو پیج اینستا nazanin_amozegar26       علاقه مند به طب سنتی     دعا کنید مادر چند جین فرزند سالم صالح و مطلح بشم و بارداری راحتی رو طی کنم