2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عکس ترکاتو نداری؟ 

اسی خیلی میخوام منم عکس شمتو ببینم

خیلی دوس دارم بدونم دوقلو چجوریه شکمش لطفااااااا؟ 

راستی میتونی ک عکستو آپلود کنی و توی خصوصی برام لینکشو بفرستی راستی الان ب ذهنم رسید

راستی عکس سیسمونیتم داری خیلی دوس دارم سیسمونی دوقلو ببینم

چین بچه هات

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
باشهذشما خودتم اینجا بذار از بارداریت

نمیدونم عکسام کجاست اخه تا زایمان کردم اومدم غربت دیگ نمیدونم عکسام کجاست

ولی زایمانم عالیییییییییی بود وقتی زایمان کرده بودم طبیعی میگفتم منم زاییدم بریم تو کار یکی دیگ بنظرم حاملگی و زایمان کاری نداره بزرگ کردن نی نی مشکله دست تنها

دعام کن

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
[QUOTE=176286532]نمیدونم عکسام کجاست اخه تا زایمان کردم اومدم غربت دیگ نمیدونم عکسام کجاست ولی زایما ...

میخوام اگ خدا بخواد و صبرشو بدتم

ولی غربت دست تنها پیر میشم😖😖😖