2777
2789
عنوان

گوشت گوساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2150 بازدید | 30 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با خورشت ميذاري بپزه؟

اره دیگه هموم اول پیاز و گوشت رو با سبزی تفت میدم بعد آب به اندازه میریزم و پودر لیمو نیم ساعت اخرم نمک میریزم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
میپزه نگران نباش با خورشتت هم بزاری تکه های متوسط ۵ ساعت رو شعله باشه هم میپزه گوشت هم خورش کاااملا ...

مرسي عزيزدلم پس حداقل بايد ٥ ساعت يا بيشتر بمونه مرسي عزيزم

مرسي عزيزدلم پس حداقل بايد ٥ ساعت يا بيشتر بمونه مرسي عزيزم

من با گوشت گوساله با تکه های متوسط نه خیلی بزرگ گذاشتم ۵ ساعته پخته بدون زود پز ... لوبیا و گوشت هم خام بوده ...زودتر بزارش اگر اماده شد زیرشو خاموش کن یا کم کم کن با شعله پخش کن

من با گوشت گوساله با تکه های متوسط نه خیلی بزرگ گذاشتم ۵ ساعته پخته بدون زود پز ... لوبیا و گوشت هم ...

بنظرم از صبح بذارمش خورشتو تا شب اماده بشه خيالم راحت تره نه؟

سلام دوستان، من گوشت قرمز (گوسفندی و گوساله) و گوشت مرغ مورد نیاز خود را به بصورت آنلاین از فروشگاه اینترنتی استاربال خرید میکنم محصولاتشون بسیار تازه و باکیفیت و قیمت مناسب است به شما هم توصیه میکنم حتما بکبار امتحان کنید.

اصلا گوسفندي نداريم خونه  همسرم از بوش هم حالت تهوع ميگيره فوق العاده بدش مياد  خانوادشو ...

سلام عزیزم

حتما اول با پیازو یکم سیر تف بده تا رنگ گوشت عوض بشه

بهش سبزی و لوبیا خیس خورده رو اضافه کن و بزار برا ۲ساعت بپزه

حالا زعفران ابغوره کره نمک یکم رب بهش اضافه کنیدو ۱ساعت و ربع دیگه با شعله کم بزارید بمونه

درحین پخت بهش اب اضافه نکنید اب قرمه رو همون اول اندازه بزنید.

میتونید لیمو عمانی هم بزنید

نوش جان

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود