2777
2789

تا غذام تموم میشه تا چند دقیقه احساس سبکیه سر و سرگیجه دارم 

قند سه مرحله ای و اینارو داده بودم مشکلی نداشتم چند روزه اینجوری شدم کسی میدونه چرا؟

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

فشارت بالایی پایینی نیس

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
فشارت بالایی پایینی نیس

فشارم هردفه میرم صبح میگیره نه یا نه و نیم هستش

قبلا یازده بودم

بعد غذا تازگیا احساس فشار پایین دارم چون خیلی وقته فشارم پایینه اما تازگیا بعد غذا اینجوری شدم ترسیدم مشکلی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فشارم هردفه میرم صبح میگیره نه یا نه و نیم هستش قبلا یازده بودم بعد غذا تازگیا احساس فشار پایین دا ...

احتمالا از فشارته کاش فشار سنج تو خونه داشتی چک میکردی ولی حتما ب بهداشت یا دکترت بگو

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
احتمالا از فشارته کاش فشار سنج تو خونه داشتی چک میکردی ولی حتما ب بهداشت یا دکترت بگو

باشه عزیزم فردا به شوهرم میگم دستگاه فشارو بیاره بعد غذا ببینم چجوری میشه 

باشه عزیزم فردا به شوهرم میگم دستگاه فشارو بیاره بعد غذا ببینم چجوری میشه 

انشالله چیزی نیس عزیزم