2777
2789
عنوان

همتون بیاین💣

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 110 پست
چه خصوصیاتی دارین

از بیرون یع آدم خشک و جدی حتی بی احساس

اما شدیدا احساسیم 

خیلی پیرمردا رو دوست دارم 😍 

عصبی😆 

بلد نیستم قهر کنم 

اعصاب ندارم یع پا داداشم😡😜😂

ارتباط اجتماعی قوی دارم 

مهربونم 😍😜

بازم از بیرون خسیس بنظر میام اما من فقط ولخرج نیستم مثلا با خواهرم میریم رستوران اون سه نوع غذا میخره و همشم میمونه ولی من به اندازه ای که دلم بخواد و سیر بشم میخورم دیگه خواهرم همش بم میگع خسیس😒

شدیدا به ظاهر اهمیت میدم 

همیشه مرتبم😂😇

دیگه یع جمع بندی کلی کنم : مهربون،جدی،مغرور😑،بلد نیستم قهر کنم و به دل بگیریم،همیشه آینده بین و مثبت اندیش،بقول دوستمون پاچه گیر م هسم😂😂😂😐

من دیگه کل خصوصیاتمو گفم😂😇😑

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
نه من داداشم و مامانم مردادی هستن اصلا وجه اشتراک ندیدم بینمون دائم اختلاف عقیده و بحث داریم ولی خر ...

جدی ؟نمیدونستم

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از بیرون یع آدم خشک و جدی حتی بی احساس اما شدیدا احساسیم  خیلی پیرمردا رو دوست دارم 😍  ...

خیلی کامل و جامع ممنونم😂😂🤩

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 
خیلی کامل و جامع ممنونم😂😂🤩

خواهش میکنم😂😂😂

کی جواب استخدام رو میدید

بنظرتون قبولم؟😂😂😂😂😆😆

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
خواهش میکنم😂😂😂 کی جواب استخدام رو میدید بنظرتون قبولم؟😂😂😂😂😆😆

😂😂😂😂😂😂صددرصد😂

امضاتون😍 داروسازی عشقه❤

یس یس...😍😍😍

اونقدر عاشقشم وقتی خودمو تصور میکنم که بهش رسیدم به قدری حالم خوب میشه که نمیتونم توصیف کنم

ولی امسال یچیزایی پیش اومد که درست حسابی نتونستم تا الان واسه کنکور بخونم🥺

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
😂😂😂😂😂😂صددرصد😂

هورااا😂😂😂😇❤

جدی ؟نمیدونستم

اره والا بین خصوصیاتمون اصلا وجه اشتراک نیست

تو جاهای دیگه هم خوندم ترکیب خوبی نیستن کنار هم

مثلا من سخت به ادما اطمینان میکنم ولی مامانم زود اطمینان میکنه و ضرر میکنه و دوستیشون از هم میپاشه( زود باهمه گرم میگیرن و دوستای زیادی دارن رازدار نیستن و مسائل زندگیشونو زود در اختیار دیگران میزارن به حریم خصوصی خودشون اهمیت قائل نیستن)

تو انتخاباش کم ترین دقت رو داره( تو ازدواج ، دوستی انتخاب لباس ، خونه و...) و بیشتر خوشبینن به مسائل طوریکه وجه های بد یچیز رو یا متوجه نمیشن یا خیلی سخت متوجه میشن

ولی من بیشترین دقت و حساسیت رو دارم

من مثلا بعد ۱۰ سال هم احساس میکنم بهترین دوستامو انتخاب کردم و بهم کمک کردن ضربه نزدن بهم

در انتخاب لباس ، وسائل یاچیز های دیگه هم همینطور

خیلی سخت با یکی گرم میگیرم اونم زمانی هست که احساس امنیت بکنم کنارش و اونوقت باهاش راحت میشم

من اهل پس انداز ولی مامانم هر چی بیاد دست معتقده درجا باید خرجش کنه و خدا واسه فردا خودش میرسونه😄

البته من نمیدونم این خصوصیات به خاطر ماه های تولدمون هست ولی اینارو تو زندگی مشترکمون درک کردم😅

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
اره والا بین خصوصیاتمون اصلا وجه اشتراک نیست تو جاهای دیگه هم خوندم ترکیب خوبی نیستن کنار هم مثلا ...

بسیار عالی ممنونم ازت❤😘❤

یس یس...😍😍😍 اونقدر عاشقشم وقتی خودمو تصور میکنم که بهش رسیدم به قدری حالم خوب میشه که نمیتونم تو ...

عزیزم 🥺

تصورش واقعا حال منم خوب میکنه😍😍

نگران نباش. نیمه دوم یعنی از بهمن به بعد خیلی مهم تره‌ میتونیم راحت برسیم اگه قوی و پیوسته بخونیم. امیدت به خدا باشه آجی. برای منم خیلی دعا کن لطفا🙏🏻🌹❤

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
بسیار عالی ممنونم ازت❤😘❤

خواهش میکنم عزیزم❤❤💐💐

نه من داداشم و مامانم مردادی هستن اصلا وجه اشتراک ندیدم بینمون دائم اختلاف عقیده و بحث داریم ولی خر ...

من داداشم آبانیه ‌. خیلی با هم بحث و کل کل داریم.

یه جا خوندم آذریا و مردادیا با هم خوبن. با خرداد نمیدونم

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
عزیزم 🥺 تصورش واقعا حال منم خوب میکنه😍😍 نگران نباش. نیمه دوم یعنی از بهمن به بعد خیلی مهم تره‌ ...

حتما عزیزم وقتی دعا میکنم حتما ازت یاد میکنم و برات دعا میکنم

تو هم هر وقت دلت خواست برام دعا کن

چون من معتقدم وقتی ادم دلش میخواد برای کسی دعا کنه اون دعا بیشترین تاثیر رو داره😍😍

انشالله هر دومون به خواسته هامون برسیم و موفق بشیم💋💋❤❤