یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:) ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍
اگه از کسی خوشم نیاد و بودن در کنارش و همصحبتی باهاش حس بدی بهم بده یا اعصابمو خورد کنه نه دعوا میکنم و نه سازش به کلی از زندگیم حذفش میکنم بهش فکرم نمیکنم
تو کارهای هنری و پخت و پز هم خوبم ولی به خاطر درسم کلا کنار گذاشتم
اونیکی اخلاق هام هم نمیدونم مربوط به ماه تولدم هست یا نه ولی اینارو تو خردادیا مشترک دیدم
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
من یه بار عاشق معلمم شدم خانم بود الانم به یادشم😍 و خیلی دوسش دارم
نه من داداشم و مامانم مردادی هستن اصلا وجه اشتراک ندیدم بینمون دائم اختلاف عقیده و بحث داریم
ولی خردادیا کنار آبانیا ترکیب خیلی خوبی هستن
من دوستام اکثرا آبانی یا آذری هستن(دخترن)😍آذری ها یکمی خشکن فک کنم
دوستای آبانیم هم عاشق مردای خردادی شدن😂