2777
2789
عنوان

همتون بیاین💣

| مشاهده متن کامل بحث + 666 بازدید | 110 پست

بهمنیم😻😎😜

یع دخی بهمنی 😇❤😜با پشتکار:)شجاع:)مهربون:) و...عاشق💔💓...بع آرزوهایم قول رسیدن دادم😍....سَنَ سِویوروم😍😜❤....کاربر جدید نیستم دوتا کاربری قبلیمو خودم ترکوندم☺.....اگع بی احترامی کردی و جوابتو ندادم بدون فهمیدم که نمی ارزه باهات بخوام هم کلام بشم😉😜....اول عاشق خدام😍😍😍......یع دختر لرع پرانرژی که به لر بودنش افتخار میکنه😍😍😇💓لر لرستان-خرم آبادم😍☺❤...میشه برای آرامش دلم یه صلوات مهمونم کنی؟:)  ❤...❤عاشق سریال هرجایی و میران و ریانم😍😍😍😍حتما پیشنهاد میکنم سریال هرجایی (تردید*) رو ببینید عالیه❤😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خردادی

درونگرا

آروم

اگه از کسی خوشم نیاد و بودن در کنارش و همصحبتی باهاش حس بدی بهم بده یا اعصابمو خورد کنه نه دعوا میکنم و نه سازش به کلی از زندگیم حذفش میکنم بهش فکرم نمیکنم

تو کارهای هنری و پخت و پز هم خوبم ولی به خاطر درسم کلا کنار گذاشتم

اونیکی اخلاق هام هم نمیدونم مربوط به ماه تولدم هست یا نه ولی اینارو تو خردادیا مشترک دیدم

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞
خردادی درونگرا آروم اگه از کسی خوشم نیاد و بودن در کنارش و همصحبتی باهاش حس بدی بهم بده یا اعصابم ...

اره کاملا درسته بی ثبات هم هستیم البته🤭

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

اره😅

💖💖💖عشق وآرزوی من داروسازیه به خدا قول دادم اگه قبول شدم به خانواده های نیازمند داروی رایگان بدم💙💙💙میشه برای قبول شدنم از ته دلتون دعا کنین و صلوات بفرستین؟ از خدا میخوام هرکی برام دعا کنه اونو هم به مراد دلش برسونه💞💞💞

من با اینکه مردادیم ولی زیاد ثبات ندارم😅🤦🏻‍♀️

حالا نمیدونم  بیشتر مردادیا این خصوصیت رو دارن  یا فقط من اینجوریم

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  
من با اینکه مردادیم ولی زیاد ثبات ندارم😅🤦🏻‍♀️ حالا نمیدونم  بیشتر مردادیا این خصوصیت رو دار ...

خصوصیات این دوتا ماه تغریبا مثل همه😂

گوسفند ها میدانند که چوپان دوستشان دارداما نمی دانند که چوپان دوست صمیمی قصاب است...💫 .   ازیک گونی تهی انتظار صاف ایستادن 

آره انگار😂

اسم ماهامونم شبیه همه😍😅

تو رو دوست دارم جای هردومون... تو زیبایی اندازه ی آسمون... همه خواهشم از تو اینه فقط... همیشه همینقدر زیبا بمون  

اها یکیش یادم رفت یچیزی هم تو خردادیا مشترک دیدم

سخت عاشق میشن ولی جونشون رو هم برای عشقشون میدن

و تا ابد به عشقشون پایبند هستن

من یه بار عاشق معلمم شدم خانم بود الانم به یادشم😍 و خیلی دوسش دارم 

آره انگار😂 اسم ماهامونم شبیه همه😍😅

دقیقا😂🤗😘

اها یکیش یادم رفت یچیزی هم تو خردادیا مشترک دیدم سخت عاشق میشن ولی جونشون رو هم برای عشقشون میدن و ...

آره واقعا😂🤩

اها یکیش یادم رفت یچیزی هم تو خردادیا مشترک دیدم سخت عاشق میشن ولی جونشون رو هم برای عشقشون میدن و ...

امضاتون😍

داروسازی عشقه❤

نه من داداشم و مامانم مردادی هستن اصلا وجه اشتراک ندیدم بینمون دائم اختلاف عقیده و بحث داریم

ولی خردادیا کنار آبانیا ترکیب خیلی خوبی هستن

من دوستام اکثرا آبانی یا آذری هستن(دخترن)😍آذری ها یکمی خشکن فک کنم

دوستای آبانیم هم عاشق مردای خردادی شدن😂