2777
2789
عنوان

چطور شکایت کنم

132 بازدید | 9 پست

سلام من یه بسته توی پست گم کردم یعنی هرچی رفتم و اومدم گفتن بستت گم شده و با کد مرسوله که پیگیری میکنم میگه رسیده به اداره پست شهرتون رفتم پرسیدم میگن با فلانیه اون میگه با فلانیه خلاصه گمش کردن قضیه مال مهرماه بوده الانم دیکه خستم کردن میخام به پست تهرانی جایی شکایت کنم کسی چیزی میدونه؟

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

پست تحویل داده شده، ببین به همسایه ها تحویلش ندادن؟

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

همسر منم بسته اش گم شد و ادعا کردن تحویل دادن رفت  پست لشگر شکایت کردن جریمه دادن

تیرماه اسلیو انجام دادم.اگه سوالی دارید خوشحال میشم کمکتون کنم.وزن اولیه۱۰۷ و وزن یک ماهگی عمل۹۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پست تحویل داده شده، ببین به همسایه ها تحویلش ندادن؟

نه عزیز هیچ جا ثبت نشده که تحویل داده شده توی سیستم هم هنوز توی اداره ست

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
همسر منم بسته اش گم شد و ادعا کردن تحویل دادن رفت  پست لشگر شکایت کردن جریمه دادن

اینی که گفتی کجاس

حتما شکایت کن

دوست منم فروشگاه داره با پست یچیزی فرستاده بود برا مشتری 3 روز قبل نوشته بود ب دستش رسیده ولی مشتری میگفت نرسیده

کلی زنگ زد و تهدید کرد شکایت میکنم تا اینکه متوجه شدن پستچیه اصلا تحویلش نداده

دانشجوی داروسازی/savage🤘/زندگی کوتاه تر از اونیه که بخوای با ناراحتی بگذرونیش:)courage💙اگه جواب بیشعوریتو ندادم فک نکن جوابی ندارم...بخاطر اینه ک در حدی نمیبینمت بخوام وقتمو با سروکله زدن با امثال تو هدر بدم  
نه عزیز هیچ جا ثبت نشده که تحویل داده شده توی سیستم هم هنوز توی اداره ست

پس کی اینطور

نمیدونم کجا باید شکایت کنی. اما تو گوگل سرچ بزن نحوه ی شکایت کردن از اداره ی پست

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
پست مرکزی تهران خیابان کارگر جنوبی چهار راه لشگر

این خوب بود سرچش کردم به دردم خورد مرسی