2777
2789

بکینگ پودرت تازه نیست

حرارتش کمه

زیر کیک پزتو چند دقیقه اول روشن کن (اجاق گاز)

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آرد قنادی استفاده کن ک سبکه 

تخم مرغ هم زرده ، سفیده جدا کن و خیلییییییی بزن ک قشنگ پف کنه بیاد بالا 

بکین پودر هم مهمه !

تیکر تولدشه :)♥️🎂🍃.                                            تو زندگیتون دنبال آدم هاي سیر باشید ! سیر از پول ، سیر از مهموني ، سیر از جنس مخالف ، سیر از خوشي هاي موقت ! ✨🔥آدم هاي گشنه فقط به روحتون آسیب میزنن - دختر و پسر هم نداره -🔪🍃

برو اینستا بزن آشپزخونه کوچک من واقعا عالیه من با اون یاد گرفتم

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 

چون شعله پخش کن نمیذاری چون دمای زیر و روی کیک پزت یکی نیست چون دیواره های قالب رو جرب میکنی چون آرد و بکینگ پودر رو چندبار الک.نمیکنی چون آخر سر موادت رو زیاد هم میزنی پف سفیده میخوابه و هیلی دلایل دیگه 

https://uupload.ir/files/mrwl_screenshot_2021-01-30-20-19-21-605_com.miui.gallery.jpg

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

قبل از پخت کیکم

https://uupload.ir/files/mrwl_screenshot_2021-01-30-20-19-21-605_com.miui.gallery.jpg

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

بعداز پخت کیکم با کیک پز

https://uupload.ir/files/l8co_screenshot_2021-01-30-20-19-26-777_com.miui.gallery.jpg

چون شعله پخش کن نمیذاری چون دمای زیر و روی کیک پزت یکی نیست چون دیواره های قالب رو جرب میکنی چون آرد ...

کیک پزم از این برقی های معمولیه.فرم خرابه.قبلش همه نکات رو رعایت میکنم.هم الک میکنم هم قبلش کیک پز رو روشن میکنم.این دفعه درست کردم خیلی پف کرد ولی گذاشتم سرد شه از قالب دریام دیدم پفش خوابیده

کیک پزم از این برقی های معمولیه.فرم خرابه.قبلش همه نکات رو رعایت میکنم.هم الک میکنم هم قبلش کیک پز ر ...

مگه از اونا نیست که میذاری روی شعله گاز درش هم المنت داره؟یا منظورت توستره که قالب رو میذاری توش و شبیه به مایکروفره؟