2789
عنوان

قهر کردم

217 بازدید | 43 پست

خانما من یه مدت پیش باشوهرم قهر کردم تو کمد میموری چسوبنده بود تو چسب بعد متوجه شدم که فیلم های بد بود توش باهاش قهر کردم بعد اومد که پیداش کردم اما میدونستم دروغ میگه چون عکس های برادرش خودش و بچه ام توش بود منم بابام مریض شده بود اومده بودم دیدنش که وقتی رفتم بعد آشتی کردیم الان بعد دوماه بازم اومده بودیم خونه مادرم خواب بودم وقتی بیدار شدم دیدم گوشیمو برداشته عکس های دختر خالمو نگاه میکنه قهر کردم گرفت بچه هامو با خودش برد دارم دق میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا چ پرو چرا عکسای دختر خالتو نگا کنه چون سالشه دختر خالت؟  چرا جر واجرش نکردی هنوز.

دختر خاله ام ۱۴ سالشا من ۲۳ سالمه باهاش دعوا کردم اما مادرم خیلی فقیر بابام هم خیلی مریضه دیابت داره و کسی رو ندارم بقرآن دارم دق میکنم 

نه اخه تو وات ساپ بود تو اون پیام ها داشت نگاه میکرد

میگفتی واسه چی نگاش میکنی من ب عکس پسرخالت زوم کنم خوشت میاد؟🤨😡😡

دوستای نینی سایتی دعام کنین به حاجتم برسم💚

[QUOTE=175070649]پیام هایی که برام فرستاده رو میبینه و دقیقا منم یواشکی داشتم میدیدمش که داشت عکس که برام فرستاده رو ...[/QUOTE

حرفتو منطقی بهش میزدی گلی 

باقهرک نمیشع مشکلی ازپیش برد....میرفتی خونتون توخلوت باهاش میحرفیدی میگفتی کارت زشت بود ناراحت شدم دیگه تکرار نشه

عزیزم رو دختر ۱۴ ساله هم حساسی 

وا اتفاقا دختر ۱۴ ساله دیدن داره 😐سن یع معیاره

مهم کارهمسرایشون بوده ک همچین کارزشتی کرده