2777
2789
عنوان

بیاین یچیزی بگممم

82 بازدید | 6 پست

ماه پیش ازمایش بارداری دادم رنج ازمایشگاع بالای ده مشکوک بود.بعد بتای من ۹نیم شد.ولی پریودشدم.الان هیی به این فکرمیکنم که کم مونده بود باردارشم ماه پیش حتما ک بتام بالابود🙁🙁

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

چه ربطی داره😐😐😐😐 کم مونده بود باردارشم یعنی چی . ادم وقتی باردار میشه بتاش میره بالا باردار نشه نمیره . دیگه ببن این دوتایی وجود نداره

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
چه ربطی داره😐😐😐😐 کم مونده بود باردارشم یعنی چی . ادم وقتی باردار میشه بتاش میره بالا باردار نشه ...

😂😂😂.نمیدونم.خب یبارازمایش دادم فقد ک شد۹نیم.بالای ده مشکوک بود.قبلا داده بودم ۱نیم یا۴شد یبارم.ایندفعه ک زیادشد گفتم حتما بیشتراقدام میکردم میشد

ایشالاه دفعه بعدی امضام اینه ک مامان شدم😍😍دیدین منم بیبیم دوخط شد؟؟دیگه بدترازمن که قرارنیست باشین منتظرا نه؟دوسال منتظر بودم،هردوتخمدان پلی کیستیک بود ولی خداخواستو شدم خدایا هزاردفعه شکرت.🥰😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂.نمیدونم.خب یبارازمایش دادم فقد ک شد۹نیم.بالای ده مشکوک بود.قبلا داده بودم ۱نیم یا۴شد یبارم.ای ...

نه بابا بعضی وقتا بتا تو زن‌ ها یکی دو رقم بالا میره . وگرنه چه ربطی نداره😂

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
نه بابا بعضی وقتا بتا تو زن‌ ها یکی دو رقم بالا میره . وگرنه چه ربطی نداره😂

باش پس پشیمون نباشم😂😂😂.

باش پس پشیمون نباشم😂😂😂.

نه نباش اصلا 😂

نه نباش اصلا 😂

بااوش😥☺☺☺☺☺😂😂