2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من بودم تا هفته هفت هم هیچی ندیدن تو سنو 

اینشالله شما اینجور نباشین بارداری سالمی داشته باشین برا من جای بچه بد بود  دکتر میگفت اینم یجور خارج رحمی مجبور به سقط شدم 

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘

چندروزپیش دیدم پریودنشدم رفتم دکترگفت عفونت داری به خاطره اونه گفت باردارنیستی توسونوهیچی نیست

باقرص وآمپول هم پریدنشدم امروزرفتم آزمایش مثبت بودرفتم دکترگفت بازهم هیچی نیست

من بودم تا هفته هفت هم هیچی ندیدن تو سنو  اینشالله شما اینجور نباشین بارداری سالمی داشته باشین ...

نمیدونم والاچون قرص خورده بودم وآمپول زده بودم پریودبشم میترسم اگه باردارباشم تاثیربزاره واسه بچه

نمیدونم والاچون قرص خورده بودم وآمپول زده بودم پریودبشم میترسم اگه باردارباشم تاثیربزاره واسه بچه

اگه منظورت پرژستورن که برا جا بچه هم خیلی خوبه و جاشو محکم میکنه 

بزار دوهفته دیگه برو سنو انشالله میبینیش هم خودشو هم صدا قلبش میشنوی

خدایا ممنون که پسرمو صحیح و سالم گذاشتی تو بغلم پسرم در تاریخ 1399/11/26 دنیا اومد البته قرار بود 1399/1۲/7 درهفته ۳۷دنیا بیاد که بخاطر مسمومیت بارداری زودتر دنیا اومد    پسرم منو آجی دنیا و بابایی بیصبرانه منتظرت هستیم 😍😍 اگه میشه برا سلامتی پسرم یه صلوات بفرستین                تیکرم به وقت سزارین  برامون دعا کنین سالم از اتاق عمل در بیایم 😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز