paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 عنوان تنبلي تخمدان ؟؟؟ 136 بازدید | 27 پست بچه ها امروز رفتم دكتر براي سونو بهم گفت تنبلي دارم انقدر ناراحتم كه همش دارم گريه ميكنم از صبح؟؟؟در صورتى كه شش ماه پيش سونو دادم همه چيم سالم سالم بود يعنى چى شده يهو كه تنبلي تخمدان دارم ميخواستم اقدام به بارداري كنم حالا چيكار كنم همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره 1399/11/11 | 18:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 تنبلی تخمدان همون تخمدان پلی کیستیکه؟؟ نميدونم والا انگليسي زده Pco همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3192 تنبلی تخمدان همون تخمدان پلی کیستیکه؟؟ بله 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
مدادرنگی۲۴ عضویت: 1399/03/11 تعداد پست: 4033 تنبلی تخمدان همون تخمدان پلی کیستیکه؟؟ نه فرق داره ولی اکثرا فکر میکنن یکی هست حتی گاهی پزشک ها هم به اشتباه میگن
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3192 پیازدرمانی انجیر درمانی دوسین از روز یک تا ۵ سیکل یکی از ایناقرصم ک دکتر میده نگران نباش باردار هم میشی 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
morvaridbanooo عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 18339 خیلی از زنا دارن کهگریه برای چیتهببین فعالیت ورزشیتو زیاد کن ،اضافه وزن داری؟؟؟زودی ببیارش پاینن،اکثرا خوب میشن انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 پیازدرمانی انجیر درمانی دوسین از روز یک تا ۵ سیکل عزيزم پياز درماني يعنى چى من نميدونم ميشه بهم توضيح بدى همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره
mamaneamirjoon عضویت: 1397/02/09 تعداد پست: 10482 نه فرق داره ولی اکثرا فکر میکنن یکی هست حتی گاهی پزشک ها هم به اشتباه میگن اخه خب به اسی گفتن تنبلی تو سونوگرافی زده پی سی او
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3192 نه فرق داره ولی اکثرا فکر میکنن یکی هست حتی گاهی پزشک ها هم به اشتباه میگن عزیزم من خودم دارم دکتر هم زیاد رفتم واسه همین میدونم ک یکیه 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
45hana عضویت: 1399/01/03 تعداد پست: 9087 😔☹️نمیدونم از چیه ولی الان اکثر دخترا درگیرشن😭😔 🩵اگه حاجتی داری بگو برات آیه الکرسی بخونم💙برای خوشبختی و آرامش منم اگه خواستید دعا کنید🤍 اگه راضی هستی لطفا برام یه سوره یس بخون 🙏🏻🩵بهم بگو تا من هم در مقابل لطفت برات یه تسبیح صلوات بفرستم💙
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3192 عزيزم پياز درماني يعنى چى من نميدونم ميشه بهم توضيح بدى بزن نت برات میاره 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
paرسto مدیر استارتر عضویت: 1398/07/17 تعداد پست: 1024 خیلی از زنا دارن که گریه برای چیته ببین فعالیت ورزشیتو زیاد کن ،اضافه وزن داری؟؟؟زودی ببیارش پاینن ... نه والا قدم ١٧٠ وزنم ٥٥ اصلا نه موى زائد دارم تو چونه و زير چونه و دور سينهزاينا نه اينكه بگى مثلا با دارو قرص اينا پريود ميشم پريودم هر ماه طبيعى ميشم نميدونم چرا اينجور شده همه چى رو به خدا بسپار ❤️بهت قول ميدم خدا دوست داره