2777
2789
عنوان

کسی هست ۸۵کیلو باشه بیاد باهم کم کنیم تا عید؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 299 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اسی منم 83هستم قدم 158پایه هستم کم کنم...ففط کالری شماری بلد نیستم که مثلا چه غدایی چندتا کالری داره ...

لینک تاپیک بامدادخمارو میزارم دوصفحه اولش کاااامل توضیخ داده.بخون سوالی داشتی بپرس ازم🤗🤗🤗

اسی منم 83هستم قدم 158پایه هستم کم کنم...ففط کالری شماری بلد نیستم که مثلا چه غدایی چندتا کالری داره ...

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=5578841&slug=زندگی-سالم-و-کاهش-وزن-بامدادخمار-تاپیک-جامع-چالش-جدید&postId=175145861

ایول سلااااام جا نزنیا. من تا حالا چندنفر پیدا کردم اصصصلاپایبند نیستن. تا من گزارش ندم نمیدن. حا ...

🙄🙄🙄🙄🙄🙄

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

📢📢📢📢📢📢📢📢📢📢📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

بچه هااااا سلااااام 

ان شاءالله به امید خدا از امروز شروع میکنیم رژیمو.هممون باااااید خوش هیکل و سلامت باشیم.ارادمون عاااالیه و هییچ چیزی نمیتونه مارو از رژیممون باز داره.

۲۰نفر شدیم.

ما ۲۰نفر میتونیم به هدفامون برسیم 💪💪💪💪💃💃💃

دوست های با ارادم از امروز ناخونک ممنوع🚫

پرخوری🚫

شل و ول بازی و ورزش نکردن🚫

کالری شماری اگه بلد نیستید لینک تاپیک بامدادخمارو بالا گزاشتم👆 دوصفحه اولشو بخونید.سوالی داشتید بپرسید.

حتتما ورزش داشته باشید هرروز.هم هوازی هم قدرتی.من واسه قدرتی آپ لاغری در ۳۰روز رو دانلود کردم✌

روزی ۸لیوان آب اجباریه✔

قرص مولتی ویتامین مینرال یه شب درمیون اجباریه✔

سعی کنید کالریتونو با مغز و سبزیجات و میوه و لبنیات کم چرب پر کنید.

برنج هفته ای ۳بار اونم ناهار و فقط ۷ق مجازید.

هر یکشنبه وزن میکنیم و اینجا اعلام میکنیم.(من امروز کشیدم ۸۴.۷۰۰ هستم😊)

بچه هااا ازتون خواهش میکنم اکتیو و جدی باشید تا انگیزه بگیریم از هم.

یه عکس قدی امروز از خودتون بگیرید و تو گوشیتون نگه دارید. هروقت لاغر شدید با همون لباس عکس میگیریم و تفاوتو حس میکنیم.اگه دوست داشتید اینجا میزاریم( خودمم به هدفم رسیدم میزارم🤗🤗🤗)

عکس غذاهای رژیمی خودتونو بزارید تو تاپیک تا انگیزه بگیریم✌✌✌

🔶️🔶️🔶️🔶️لطفا تو امضاتون هدفتونو بنویسید با یه جمله ی انرژی مثبت و انگیزشی(اینجوری هدفتون میره تو ضمیر ناخوداگاهتون )

هرشب یا هرروز گزارشامونو بفرستیم و بچه هارو تگ کنیم تا انگیزه هزار برابر بشه✔

هرکی ۳هفته وزن کم نکنه معلومه رعایت نکرده و جدی نیس پس بعد از ۳هفته از گروهمون حذفش میکنیم.🔫

.گزارش امروزمو پایین تر میزارم براتون.شماهم این شکلی گزارش بدید👇👇👇

از امروز تا آخر بهمن چالش حذف قندوشکر مصنوعی داریم.

تو گزارشا بیسکوییت و کیک و نوشابه و شکلات و .......نبینماااااااااا🔫🔫🔫🔫🔫

بزنید که بریییییییییییییییییم🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚

این ۴تا دوستمونو هرکاری میکنم تگ نمیشن🤔اگه کسی تونست تگشون کنه.

@tasver

@m6996m

@تاراوسارا

@12842

گزارش#  

امروز ۱۲بهمن.

صبحانه سنگک ۳کف.پنیر ۲۰گرم.گوجه.کره نصف ق چایخوری.

ناهار سالاد و سیب زمینی آبپز

شام عدسی ۲ملاقه.زیتون

میان وعده گردو.بادام زمینی.کشمش.چای سبز.سیب.پرتقال.موز

آب ۸لیوان✔

مولتی ویتامین شب میخورم✔

◀️◀️◀️◀️◀️ورزشام بیست مین رقص.

۵دقیقه حلقه.

آپ لاغری در ۳۰روز.

شنا دیوار ۵۰ تا.

کالری مجاز ۱۶۶۰

مصرفی ۱۵۰۰

@masoumehh     @شاه_دل     @الیناز70     @پریووووووووووش7 ...

سلام🌹🌹🌹

ای کاش گروه میزدی...

من صبح اومدم وزن بکشم ولی ازشانس قشنگم باتری ترازوم ازکارافتاد.تا عصرحتما میگیرم.

ازصبح تاالان سه لیوان آب خوردم.فعلا چیزی نخوردم گشنم نبود.ولی تصمیم دارم یازده و نیم یا دوازده یه سیب بخورم

سلام🌹🌹🌹 ای کاش گروه میزدی... من صبح اومدم وزن بکشم ولی ازشانس قشنگم باتری ترازوم ازکارافتاد.تا ...

همینجا هستیم عزیزم.

وزنت حتتما باید صبح ناشتا و بعد از دستشویی 🙈باشه.عصر وزنت درست نیس عزیزم.فردا وزن کن.

صبحانتو حذف نکن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز