2777
2789
عنوان

بامداد خمار

668 بازدید | 15 پست

@زیتونپرورده  گلم من دو صفحه اول تاپیک رو خودندم حالا باید چی کار کنم که عضو شم پروفایلمم گذاشتم 

وزن شروع : ۶۰  وزن هدف : ۵۵  گروه سبز تاپیک بامداد خمار به امید موفقیت همگی 💚

بامداد خمار من کتاب پی دی افشو دارم ولی نخوندمش

😂

راجبه چیه اصن 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
بامداد خمار من کتاب پی دی افشو دارم ولی نخوندمش 😂 راجبه چیه اصن  

😂نه کتابشو نمیگم اره کتابش قشنگه 

بامداد خمار یه تاپیک لاغری توی نی نی سایت هست 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂نه کتابشو نمیگم اره کتابش قشنگه  بامداد خمار یه تاپیک لاغری توی نی نی سایت هست

😂😂😂😁

برا چاقی  چیزی نیست؟

بابا بیایین شما از چاقیتون بین من 

سـعدی اگـر عاشـقی کـنی و جـوانـی،عشـقِ محـمد بـس اسـت و آلِ محـمد💚توو هر زمینه ای،بتونم کمک میکنم💚آیدی تلگرامم Nilay291💚آیدی اینستا Nilojamalvandniya
😂😂😂😁 برا چاقی  چیزی نیست؟ بابا بیایین شما از چاقیتون بین من

خوش به حالت 🤧 ❤ اتفاقا براس چاقی هم یه سری تایپک هس سرچ کنی میاره ولی بامداد خمار فک نکنم داشته باشه 

سلام گلم کاره خاصی نمیکنی امضاتم مث سایر بچه ها درست میکنی این گوی و این میدان شروع کن 

خوش اومدی عزیزم🌸🌸🌸🌸

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام گلم کاره خاصی نمیکنی امضاتم مث سایر بچه ها درست میکنی این گوی و این میدان شروع کن  خوش او ...

چشم گلم ممنونم حتما درست میکنم 

🤩❤

چشم گلم ممنونم حتما درست میکنم  🤩❤

آفرین قشنگم هر جام سوالی داشتی میتونی تگ ام کنی تو گروه و دوس داشتی میتونی هر شب برنامه ای غذاییتو واسم بگی ک چیا خوردی🌸🌸💋💋

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
آفرین قشنگم هر جام سوالی داشتی میتونی تگ ام کنی تو گروه و دوس داشتی میتونی هر شب برنامه ای غذاییتو و ...

🎀💜 چشم حتما مرسی از زحماتتون

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن ، برات بفرستم واتساپ رو

سلام گلم اگه میشه منم عضو کنید .

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد