2777
2789
عنوان

رفتار عجیب

184 بازدید | 14 پست

دوستان من یه دختر عمو دارم که ۲۳ سالشه بعدیکبار حدودا چند وقت پیش ، من و خواهرم و خواهر خودش (که میشه اون یکی دختر عموم) تصمیم گرفتیم که برای تولدش سورپرایزش کنیم و رفتیم یواشکی کیک و بادکنک و برف شادی و چنتا کادو گرفتیم رفتیم خونه عموم.

بعد اون ساعتی که ما رفتیم خونه عموم اینا ، دختر عموم خودش خونه نبود و چند ساعت بعد اومد ینی یه جایی کار داشت و حدودا ۲ ساعت بعد اومد خونه.

بعد که ما سورپرایزش کردیم کلا وقتی از در وارد شد و دید ما کیک خریدیم و بادکنک خریدیم و اینا ، انگار واقعا به شدت ناراحت شد.

بعد حالا اون داستان گذشت و چند وقت بعد خوده دختر عموم به من گفت ؛ من خیلی ناراحت میشم که یک نفر سورپرایزم‌کنه و ایناااا

البته منم نمیدونستم واقعا که خوشش نمیاد از اینکارا وگرنه هیچوقت با اونهمه وسیله بلند نمیشدم برم خونشون.

به نظر شما این رفتارش یکم غیر عادی نیست؟؟

شما کسی رو تا حالا دیدین که رفتارهای عجیب غریبی داشته باشه ؟؟ 

🤷‍♂️

یا الله🤷‍♂️ (صفحه اختصاصی من)  این کاربری 110 نفره س، 1401/01/01 رند شد گذاشتم😂. از این تاریخ مسخره ها نزنید تا یکی دون میریزه ملت هم پشت سر 😂 اگه قضیه جذب کردن خب تو تاریخ زودتر بزن، 😂 مگه قانون جذب گفته عدد رند باید باشه 🤦‍♂️😂حالا یکی گفت 9/9 تو که نباید ازش اطاعت کنی😂 اصل رسیدن به خواسته فرمول ش اینه( حرکت  +توکل به خدا +شکر گزاری =رسیدن به هدف تون) حالا هی تاریخ بزنید،😂بعد که 9/9 شد باز یکی میگه 1/1/ میرسم به خواستم 🤣🤣🤣 چه جوری میرسی با نشستن تو خونه یا با ملت دون پاش، 😂ولی بدونید قانون این دنیا اینه هر کی تلاش بیشتر کنه موفقیت ش حتمی هست حالا چه کار حروم انجام بدی چه کار حلال، ولی تا وقتی نجنگی و عرق نریزی واسه خواسته ت هیچی دست ت نمیاد، حالا بشین تاریخ بزن 😂

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من خودمم دوست ندارم فامیلها سورپرایزم کنن چون خیلی منت میزارن بعدش .  ولی خانوادم باشن خوبه . 

شاید ایشونم مغروه  نمیخواد مثلا زیر دین کسی باشه

به داشته ها،  موقعیت ها و آدم های خوب زندگی ام فکر میکنم .‌به هر چیزی که دنیای من را زیبا و حالم را خوب میکند و میخندم . به روی تمام روزهای خوبی که در راهند و آرزوهای قشنگم که برآورده خواهند شد ...
منم خیلی بدم میاد  بشدت معذب میشم

منم معذب میشم 

و همش حس میکنم اونقدر که باید شادیم رو نشون نمیدم و بقیه هم ناراحت میشن چون میگن که تظاهر میکنم 🙄☹️

‹ تا استخوان مبتلای توام^^🔗♥️ ›

منم بدم میاد چون نمی دونم چجوری باید تشکر کنم

و برای اینکه اطرافیان ناراحت نشن الکی مجبورم بخندم

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

کاملا طبیعیه

من خودم عاشق سوپرایز و شادی و جیغ و خنده ام . و به خودم بابت داشتن دوستهای مهربان افتخار میکنم

ولی

ما ۱۶ نوع تیپ شخصیتی بر اساس درونگرا و کنترل گر و حسی و شهودی و... داریم . هستن افرادی که بر اساس:نوع کاراکتر کنترل گر هیچ نوع سورپریزی رو دوست ندارن و حس  نا امنی و خشم میکنن . برای ما که اون طوری نیستیم غیر قابل باوره ولی کاملا نرماله