2777
2789
عنوان

دلتنگی

48 بازدید | 4 پست

چرا همه فک میکنن من دل ندارم.3 ماهه تو خونم.هر روز رفتن بازار گفتن بزار رفتیم چهار راه میبریمت لباس بخر.من لباس نخواستم.من و امروز میگن بیا بریم.اماده شدم.میگن نیا بمون خونه.بخدا دل دارم.

گوشی دس میگیرم.مامانم میگه الهی ایتجوری شه گوشی فلان شه.به ابجیم میگم امروز صب رفتی خرید عروسیت فردام میری.الان بمون خونه.میگه نه.

منم دل دارم.

گریم گرفته.

بخدا.دلم خونه هیچکس نمیفهمتم.اشکم در میاد میگن خاک بر سرت بر سر یه بازار گریه میکنی.من و جایی نمیزارن برم.که کروناست هی قول های بیخد.

جمع کنین این مسخره بازیا رو.

چرا اینجورین درکم نمیکنن.اصلا.

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

میفهمم عزیزم.

آدم نیاز داره گاهی از خونه بیرون بره و حال و هواش عوض شه.

من که این مواقع خودم رو با صوتهای استاد شجاعی سرگرم میکنم‌.

خیلی غنی و بی نیاز میشم.اونقدر که گاهی دیگران میخوان برن بیرون من میمونم تا از سکوت و تنهاییم استفاده کنم و صوتها رو گوش کنم.😊

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
میفهمم عزیزم. آدم نیاز داره گاهی از خونه بیرون بره و حال و هواش عوض شه. من که این مواقع خودم رو با ...

منم عاشق تنهاییم نه این که همیشه تنها.انگا من نگهبان خونم.

از صب عین چی کار کردم.

بخدا .غذا درس کردم.امدن میگن چرا خورش قیمه درس نکردی.

الانم مامانم میگه قورمه سبزی درس کن بر شب.

گفتم درس نمیکتم.

من نوکرشون شدم گاهی اوقات رفتارشون عجیب میشه.

خسته شدم خسته

💙تُݧْسی کَٵَنَّکَ لَمْ تَکٌنَ💙               #همیشه_عشق_باشد_همیشه_برکت.        #باشگاه_پرواز                     #استقلالی_درجه_یک

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عاشق تنهاییم نه این که همیشه تنها.انگا من نگهبان خونم. از صب عین چی کار کردم. بخدا .غذا درس کر ...

عزیژم،خدا خیرت بده.

چه دختر خوب و کدبانویی😍

عزیزم صبور باَ هر کمکی که بکنی خدا بهت بر میگردونه.

عزیزم حتما کانال استاد شجاعی عضو شو و موضوعی رو که دوست ذاری انتخاب کن و شروع کن به گوش کردن.خیلی روحیه ات رو تغییر میده.

موضوعاتش سنجلق شده به کانال.

آدرسکانال تلگرام و ایتاشون تو امضام هست. 

یا علی 

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
عزیژم،خدا خیرت بده. چه دختر خوب و کدبانویی😍 عزیزم صبور باَ هر کمکی که بکنی خدا بهت بر میگردونه. ...

باشه ممنون.