2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

ضدآفتاب سینره بژ روشنش خیییییییییییییییییییلی عااااااااااااااااااالیه هم قیمتش خوبه(پنجاه شصت تومنه) هم دوامش بیشتره هم پوشش دهیش عااااااااااااااااااااااااالیه یه رنگ باحال طبیعی به پوست میده که هر چی هم زمان می گذره رنگش قشنگتر و بهتر می شه اولش که آدم می زنه یه حالت چرب مانند داره ولی چند دقیقه اول اونجوریه به سرعت می خوابه رو پوست طوریکه انگار رنگ طبیعیش اونجوریه راستی فقط هم اس پی اف ۳۰ اینجوریه من ۶۰ و اینا هم گرفتم ولی به خوبی اس پی اف سی نبود 

♥️متاسفم♥️ منو ببخش ♥️ دوستت دارم♥️ مچکرم♥️
سلام  ضدآفتاب سینره بژ روشنش خیییییییییییییییییییلی عااااااااااااااااااالیه هم قیمتش خوبه(پنجا ...

سلام عزیزم مرسی از توضیحات خوبت
من پوستم تیرست ب نظرت بد نمیشه رو صورتم؟بی رنگ نداره؟

خواهش می کنم گلم کاری نکردم که! نه اتفاقا برا پوست تیره خیییییییییییییلی خوبه منم پوستم تیره است ولی انقدرررررررررررررررر قشنگ یه دست روشنش می کنه که انگار پوستم طبیعی روشنه من به جای کرم پودر ازش استفاده می کنم یعنی با یه تیر دو نشون می زنم! البته اگه نخوای رنگی هم بگیری سینره بی رنگ هم داره ولی من تجربه استفاده از بی رنگشو تا حالا نداشتم که بخوام راهنماییت کنم 

خواهش می کنم عزیزم آره برا یه بار هم که شده این بژ روشن با اس پی اف سی رو امتحان کن قول می دم که پشیمون نمی شی انقدر خوب بوده که من الان چند ساله هیچ مارک دیگه ای به جز اینو نمی گیرم (البته بازم تاکید می کنم بژ روشن با اس پی اف ۳۰)