2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دندون عقلم عفونت کرده بود ولی از بس درد میکرد نمیتونستم تحمل کنم دکتر گفت اگه بکشم باید چن روز پلی سرین بزنی تا عفونت از بین بره.بعدش بی حسی زد چن تا ک دندونم اصلا بی حس نشد فراوون درد داشتم بعدش با هزار مکافات بادرد کشید ک تمام دردو حس کردم..وبعد از اونم تا ۵روز درد شدید داشتم از امروز یکم بهترم...

ولی یه دندون عقل دیگمو کندم اصن درد نداشتم تازه اونو بخیه زد برام ولی درد نداشتم زیاد

خدایاااا بابت همه‌چیز شکر 🤲
من درد نداشتک البته خوب مراعات کردم و غذا تا سه روز بعدش فقط سوپ خوردم ولی دوستم گفت وقتی جراحی کرده ...

وقتی میخاست بیرون بیاد لثت یه جوری نبود انگار سنگینه یا متورم شده 

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

دندون عقلم عفونت کرده بود ولی از بس درد میکرد نمیتونستم تحمل کنم دکتر گفت اگه بکشم باید چن روز پلی س ...

من ارتودنسی دارم نباید در بیاد الان احساس میکنم داره در میاد و میترسم 😕

وقتی میخاست بیرون بیاد لثت یه جوری نبود انگار سنگینه یا متورم شده 

نه چون بی حسی زده بود اصلا چیزی احساس نمیکردم تازه چون شکسته بود دندونم مجبور شد دکتر هی خوردش کنه و بیارتش بیرون ولی اصلا چیزی احساس نکردم و زودم تموم شد جراحی

برابری خواه

منم امروز جراحي كردم 

دندونم كاملا افقي بود 

دندون خورد شد با ساكشن كشيد بيرون 

لحظه جراحي درد نداشتم ولي اومدم خونه شروع شد ... تا غروب به قدري شدت گرفت كه آمپول مسكن و دگزا زدم

البته آموكسي سيلين و استامينوفن هم سر وقت ميخورم

بعضيا ميگن تا ده روز درد دارن😱😱😱 ترسيدم والا  من فوقش بتونم تا فردا تحمل كنم ديگه😄

منم اصلا تحمل درد ندارم و بشدت میترسم 😅