2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

از این روشای تعیین جنسیت قدیمی کدومش مطمان تره

میگن تست زنجیر و طلا روی ناف یا نبض دست چپ درسته.میگن روش بو علی سینا بوده.ولی بازم بعید میدونم.منتظر باش با ازمایش خون یا سونو

میگن تست زنجیر و طلا روی ناف یا نبض دست چپ درسته.میگن روش بو علی سینا بوده.ولی بازم بعید میدونم.منتظ ...

۸ هفته و۴ روزمه

یه دختر دارم

مامانم دوتا دختر داره 

سر دخترم بهم میگفتن مثل مادرتی توام دختر میاری

کاش این یکی پسر شه تحمل شنیدن اون حرفارو ندارم

۸ هفته و۴ روزمه یه دختر دارم مامانم دوتا دختر داره  سر دخترم بهم میگفتن مثل مادرتی توام دختر ...

قلبش تشکیل شده؟سونو دادی؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
۸ هفته و۴ روزمه یه دختر دارم مامانم دوتا دختر داره  سر دخترم بهم میگفتن مثل مادرتی توام دختر ...

آزمایش خون میتونی بدی که خیلی هزینه بر هستش

ولی مهم نیست الان هر چی باشه دیگه جنسیت اون جنین مشخص شده.و نمیتونی عوض کنی

هر چی هست خوشحال باش و از بارداریت لذت ببر

مامان من با تست زنجیر طلا میگفت یکی از اقوام سالها پیش بهش گفته بود سقط کردی در صورتی که کسی از سقطش خبر نداشت. تعداد بچه های قبلی و جنسیت منو گفته بود که حتی به دنیا نیومده بودم.مامانم میگفت وارد بوده

اره پریروز سونو دادم قلبش تشکیل شده ضربان قلبش ۱۶۱ بود

چ خوب مبارکه

من ۸ هفته کاملم بنظرت برم یاصبرکنم؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!
بنظرم برو تشکیل شده قطعا تا الان تهوع داری؟

بله

سوزش معده شدید دارم

ابان سقط داشتم نگرانم