2777
2789
عنوان

بارداری

185 بازدید | 14 پست

سلام من هفته هفت بارداری هستم هفته ششم به علت خونریزی و لکه بینی رفتم سونو خداروشکر ضربان قلب رویت شد و طول سرویکس هم ۳۴بود ولی هماتوم ساب کوریونیک به ابعاد۱۱×۲۳میلی متر در خلف ساک بارداری است آیا مشکل است؟کسی مثل من بوده شیاف پروژسترون استفاده میکنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم هفته هشتم چنروزه لکه بینی دارم ولی خداروشکر کمه امروز میخوام برم متخصص

سونو الان نمیتونم برم تا ی هفته بعد 

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
عزیز منم اول هفته ۷ هستم اخر هفته برم قلبو میبینم؟ شماهم درد کمر دارین گهکاه؟ حالت تهوع چی؟

نه من درد کمر اینا یا درد شکم خداروشکر ندارم فقط لک بینی دارم 

منم هفته هشتم چنروزه لکه بینی دارم ولی خداروشکر کمه امروز میخوام برم متخصص سونو الان نمیتونم برم تا ...

برامن هفته شش رفتم ضربان قلب رو دیدم اگه بری میبینی قلب تشکیل شده

فکر نکنم مشکلی باشه همینکه صدای قلبشو شنیدی خیلی عالیه خداروشکر😍بقیشو بسپر بخدا منکه از اول سپردم ب خدا باوجود لکه بینی نگران نیستم چون خدا همیشه همرام بوده و هست ولی حتما میرم دکتر بهم شیاف بده

شما قبل سونو بتون شیاف داد؟

پسرم (امیرحسینم)تمام زندگیمه دلم میخواد براش مادر خوبی باشم هدفدار باشم تا اونم تو زندگیش هدفهای خوبی داشته باشه انشالله🙏🌹
برامن هفته شش رفتم ضربان قلب رو دیدم اگه بری میبینی قلب تشکیل شده

انشالله 

فکر نکنم مشکلی باشه همینکه صدای قلبشو شنیدی خیلی عالیه خداروشکر😍بقیشو بسپر بخدا منکه از اول سپردم ب ...

اره من خودم شیاف استفاده کردم شیاف صبح و شب بزار

اره من خودم شیاف استفاده کردم شیاف صبح و شب بزار

شیاف پروژسترون؟

امروزم حالت تهوع واستفراغ داشتم صبح تا حالا نداشتم

من فعلا تهوع ندارم ولی تو سونو بهم نوشتن هماتوم ساب کوریونیک در خلف ساک بارداری دیده شده نمیدونه این چه جوری میشه

من فعلا تهوع ندارم ولی تو سونو بهم نوشتن هماتوم ساب کوریونیک در خلف ساک بارداری دیده شده نمیدونه این ...

انشالله ک چیزی نیس والا من هنو نرفتم سونو این اصطلاحاتو بلد نیستم برو پیش دکترت ازش بپرس امیدت بخدا باشه

انشالله ک چیزی نیس والا من هنو نرفتم سونو این اصطلاحاتو بلد نیستم برو پیش دکترت ازش بپرس امیدت بخدا ...

هفته پیش رفتم گفت چیزی نیست ولی بهرحال آدم میترسه

من فعلا تهوع ندارم ولی تو سونو بهم نوشتن هماتوم ساب کوریونیک در خلف ساک بارداری دیده شده نمیدونه این ...

یعنی هماتومت پشت جنینه

عزیزم فقط باید استراحت کنی تا از بین بره

پاهات رو بالاتر از سطح بدنت بزار که بهش خون نرسه و زود از بین بره

دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز